Hlavní obsah

Gábino, děkujeme! Na autogramiádu knihy Jiná dorazily stovky fanoušků

Video: Barbora Kalátová, Seznam Zprávy

 

Reklama

V rámci první veřejné akce pro fanoušky pokřtila biatlonistka Gabriela Koukalová svou knihu Jiná. Do knihkupectví v centru Prahy dorazily stovky fanoušků a na podpis čekaly dlouhé hodiny.

Článek

Po sérii rozhovorů v médiích a den po uzavřené slavnosti pro pozvané hosty a novináře prezentovala olympijská vítězka svou ostře sledovanou knihu i veřejnosti. Do knihkupectví v centru Prahy dorazily stovky lidí. Gabrielu přišli fanoušci především podpořit milými vzkazy.

Veřejná autogramiáda a křest knihy Jiná biatlonistky Gabriely Koukalové přišla jen den po soukromé akci, kde Koukalová prohlásila, že své otevřené zpovědi nelituje. Zatím není jasné, zda se jednou ke sportu vrátí. Dostala ale nabídku, aby si sama nastavila podmínky. Návrat k současnému týmu by ale podle vlastních slov nechtěla.

Gabriela Koukalová ve své biografii, která je v prodeji od minulé středy, popisuje například své problémy s příjmem potravy, atmosféru v zákulisí biatlonové reprezentace, komplikované vztahy v týmu a třeba i vztah s manželem Petrem Koukalem. Doufá, že za nějakou dobu se navíc potká s lidmi, kterým její příběh pomohl. „Určitě jsem si zavřela spoustu dveří, ale já to vidím tak, že spoustu dveří jsem si i otevřela,“ řekla v rozhovoru.

Kontroverzní knihu doprovází řada reakcí napříč mediálním světem nebo sociálními sítěmi. Biatlonová mistryně světa z roku 2017 byla prý na rozporuplné reakce připravená. Těší ji především pozitivní e-maily a dopisy, které dostává.

Reklama

Doporučované