Hlavní obsah

Jágrovi skalní fanoušci v Calgary vybírali nového člena. Na videu ukázali, jak to probíhalo

Travelling Jagrs vybírali dalšího člena týmu. Podívejte se, jak to probíhalo.

 

Reklama

Jaromír Jágr přestoupil na poslední chvíli do Calgary, ze kterého pochází stále více známější skupina Travelling Jagrs. Ti jsou velkými fanoušky kladenského odchovance a v posledních letech létají po celé Severní Americe za hrající legendou hokeje.

Článek

Redakci Seznam Zprávy se povedlo navázat kontakt se zakladateli kanadského fanklubu Jaromíra Jágra. Skupinka fanoušků z Calgary pod názvem Travelling Jagrs zaslala do Česka záběry z víkendového prvního domácího zápasu Flames sezony.

Skupinka podporovatelů kladenského odchovance se od roku 2010, kdy vznikla, rozrostla už o šest členů. Jágr po návratu z Ruska do nejlepší ligy světa už vyměnil právě šest klubů. Poprvé si však zahraje za kanadský klub.

„Cestující Jágrové“ musí po příchodu hrající legendy vyřešit hned několik potíží. Nejprve musí vybrat dalšího Jágrova dvojníka. Tentokrát s černou parukou v dresu Calgary.

Zakladatelé také řeší další ožehavý problém. V kodexu „Cestujících Jágrů“ stojí, že každý z členů fandí pouze Jágrovi. Mimochodem se nesmí ani zvednout ze sedačky dříve, než vyjede na led právě Jágr.

Problémem však je, že hned několik stávajících členů Travelling Jagrs fandí právě Calgary a budou se tedy během domácích zápasů muset držet zkrátka.

Na záběry a fotografie ze zákulisí Jágrova fanklubu se podívejte ve videu.

Reklama

Doporučované