Hlavní obsah

Jana Kratochvílová pokřtila klip k písni, která je o spojení naší galaxie s Andromedou

Křest klipu kapely Iluminati.ca.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Jana Kratochvílová s kapelou Iluminati.ca vydala první videoklip z nového alba. Stěžejním bodem je pozitivní poselství.

Článek

Kapela Iluminati.ca Jany Kratochvílové má mezinárodní složení. Její členové se sjíždějí na koncerty a akce z Holandska, Anglie a Česka. Vizuální stránka ve tvorbě kapely hraje podstatnou roli, a tak není divu, že kromě nově vydané desky se skupina rozhodla prezentovat se i videoklipem, který měl křest v lehce bizarním duchu.

Klip kapela pokřtila v netradičním pražském prostoru Drive House. Ve třípatrovém domě v centru Prahy, ve kterém se odehrávají výhradně koncerty a kulturní akce. Křtilo se za doprovodu scénického tance a energií.

Iluminati.ca spolupracovala na klipu s dalšími umělci. Voříšek a Havránek pro ně vytvořili působivé masky. Za klipem stojí režisér Michal Skořepa, se kterým plánují i další spolupráci.

„Spolupracovali jsme právě s Michalem, který natočil tohle výborné video. Plánujeme, že natočíme společný film. Bude tam naše muzika, budou tam použity elementy z tohoto alba. Píseň Stargate a Mayhem je o boji temných sil s těmi světlými a jde o to, abychom to my vyhráli,“ říká energicky zpěvačka Jana Kratochvílová.

Jana Kratochvílová chce s kapelou šířit pozitivní poselství nejen prostřednictvím dalších videí k novému albu, ale také osobně. Chystá se vrátit z Anglie do Čech a představit pozitivní myšlenky živě.

Chystá koncerty v Čechách, nejdříve vystoupí na Dejvickém létě, na podzim chystá české turné.

Více o Janě Kratochvílové a kapele Iluminati.ca se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované