Hlavní obsah

Jsi idiot, slyšel Ramos od Firmina. Nad výroky kapitána Realu Madrid se pozastavil také kouč Egypta

Sergio Ramos okomentoval své zákroky z finále Ligy mistrů. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat.Video: David Janeczek, Profimedia.cz, AP

 

Reklama

Letošní finále Ligy mistrů se sice odehrálo už před dvěma týdny, ale aktéři zápasu mezi Realem Madrid a Liverpoolem mají stále co říct.

Článek

Během tohoto týdne Liverpool uvedl, že jeho brankář Loris Karius odchytal téměř celé finále s otřesem mozku. Ten mu prý způsobil ještě za bezbrankového stavu Sergio Ramos.

„Už jen čekám, až Roberto Firmino řekne, že dostal teplotu, protože na něj spadla kapka mého potu,” reagoval kapitán Realu pro španělský deník AS.

Právě na tuto ironickou poznámku reagoval sám brazilský útočník. „Raději bych Ramosovy výroky nekomentoval, protože je šampion… Ale na druhou stranu si myslím, že je také velký idiot. To se bohužel nevylučuje.”

Po souboji s Ramosem z finálového zápasu odstoupila také největší hvězda Liverpoolu Mohamed Salah. „Co se týče Salaha, tak si myslím, že kdyby si nechal píchnout injekci, tak mohl pokračovat ve hře. Já osobně jsem si v minulosti několikrát nechal píchnout injekci, abych mohl dohrát zápas,” pokračoval Ramos.

„Podle Ramose mohl Mohamed odehrát druhý poločas. Nejsem lékař a nejsem si jistý, jestli je Ramos lékař. Jedno ale vím jistě, pokud se hráč zraní během finále, tak odstoupí jen tehdy, když opravdu nemůže pokračovat,” nechal se slyšet trenér egyptské reprezentace Héctor Cúper.

Kapitán Realu navíc dodal, že Salaha držel při pádu za pravou ruku a Egypťan si zranil levé rameno. „Nechápu, proč lidé upozorňují na judo, když si Salah zranil opačné rameno.”

O inkriminovaném zákroku si teoreticky může Ramos se Salahem popovídat na nadcházejícím mistrovství světa ve fotbale.

Pokud Egypt vyhraje svou skupinu a Španělé postoupí ze druhého místa, tak na sebe oba týmy narazí právě v boji o postup mezi nejlepších osm týmů turnaje.

Reklama

Související témata:

Doporučované