Hlavní obsah

Malý Bělobrádek a malý Gazdík zvou k volbám v reklamě na idylické dětství

Poznáváte malého „Bělobrádka"?

Reklama

Lidovci v sobotu na svém sjezdu schválili volební koalici se Starosty. A vzápětí zveřejnili volební klip, který pro ně natočil režisér Filip Renč.

Článek

Renč doposud politickou reklamu točil především pro ODS, během přímé prezidentské volby se spojil s Milošem Zemanem. Nyní natočil spot pro lidovce a Starosty.

Ukazuje idylické obrázky z dětství, soutěžení, ve kterém vyhrají dva chlapci (malý Petr Gazdík, šéf STAN, a malý Pavel Bělobrádek, šéf KDU-ČSL) díky tomu, že spojí své síly. To vše za zvuků symfonie Equinox skladatele Paula Dinletira.

Předvolební klip KDU-ČSL a STAN.

„Začínáme úplně nově pracovat s pojmem síla, který se od pondělí 29. května objeví i na billboardech," uvedla Gabriela Kloudová, šéfka Bělobrádkova organizačního servisu. Podle týdeníku Dotyk to byla právě Kloudová, kdo má výrazný podíl na tom, že reklamu točil Filip Renč. Spolupracovala s ním totiž už před volbami v roce 2006. Tehdy působila jako šéfka sekretariátu někdejšího premiéra za ODS Mirka Topolánka. Renč pro ně natočil známý spot ve stylu Indiana Jonese.

Sjezd lidovců jsme sledovali online:

Reklama

Doporučované