Hlavní obsah

Mám v sobě motor, který nejde zastavit, říká zpěvačka Lucie Vondráčková

Lucie Vondráčková o tvorbě i soukromém životě.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Lucie Vondráčková již několik let žije spokojeným životem v Kanadě. Do Česka jezdí v létě, kdy má její manžel Tomáš Plekanec volno - a pracuje zde. Stejně tomu je i letos.

Článek

Hned z letiště se Lucka vydala na natáčecí plac, kde vzniká nová letní komedie. Kromě ní tady dabuje a dodělává novou desku. Jediným rozdílem je, že už si práci nenechává pouze na pobyt v České republice, ale věnuje se jí i v Kanadě. „Od deseti let jsem zvyklá pracovat, takže to nejde zastavit. Mám v sobě takový motor, který je nezastavitelný. Navíc synové už jsou větší, již maminku tolik neptřebují, takže přestože jsem tam o práci neusilovala, našla si mě sama.” A tak vznikl film The Perfect Kiss, ve kterém má Lucie hlavní roli.

„Je to romantická komedie, na kterou muži do kina moc nechodí, ale, když mluvím za nás ženy, tak je vyloženě potřebujeme,” vysvětlila herečka. K filmu nazpívala i titulní píseň a my se této komedie dočkáme v českých kinech na podzim. Do té doby ale přijde další premiéra, a to nového klipu k písni Paralelní světy: „Mám z toho neuvěřitelnou radost. Někdy se to tak stane, že jdou věci jednoduše a všechno do sebe zapadne - a to je pro mě znamení, že je to správně.”

Více o Lucčině nové desce, dabingu i životě v Kanadě naleznete v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované