Hlavní obsah

Není čas zemřít. Poslechněte si píseň k nové bondovce od Billie Eilish

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Forum Film

Daniel Craig jako James Bond ve filmu Není čas zemřít.

Reklama

Titulní píseň k pětadvacátému filmovému dobrodružství Jamese Bonda s názvem Není čas zemřít nazpívala a v pátek zveřejnila americká zpěvačka Billie Eilish.

Článek

Osmnáctiletá Billie Eilish skladbu napsala spolu se svým bratrem a producentem v jedné osobě Finneasem O'Connellem, a stala se tak dosud nejmladší interpretkou, která kdy nahrála titulní píseň k filmu s Jamesem Bondem.

Billie Eilish patří mezi nejpopulárnější zpěvačky současnosti, koncem ledna získala pět cen Grammy, a to za své debutové album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? To představila i loni v srpnu na pražském koncertě.

Hudbu k filmu jinak obstará rutinér Hans Zimmer, kterého producenti povolali na poslední chvíli letos v lednu poté, co se rozešli s Danem Romerem. Ten je tradičním spolupracovníkem režiséra Caryho Joji Fukunagy, který se stal vůbec prvním Američanem režírujícím bondovku.

Tajného agenta Jejího Veličenstva popáté a podle všeho naposledy ztvární v nadcházejícím filmu britský herec Daniel Craig. Film má premiéru v českých kinech 8. dubna.

Reklama

Doporučované