Hlavní obsah

Pokračování Dannyho parťáků jde do kin v ženských otěžích. Loupež nikdy nebyla víc sexy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Americká komedie Debbie a parťačky na červeném koberci v New Yorku.Video: Reuters

 

Reklama

Do kin míří očekávaná americká komedie Debbie a její parťačky. Jak název napovídá, film volně navazuje na veleúspěšnou sérii Dannyho parťáků - tentokrát ale otěže přebírají ženy a chystají neméně velkolepou loupež.

Článek

Volné pokračování Dannyho parťáků láká diváky na zločin, který ještě nikdy nebyl víc sexy. Pokračování téměř deset let staré série, kterou známe s Bradem Pittem a Georgem Clooneym, tentokrát píší ženy. Za kormidlo se staví Sandra Bullock - sestra Dannyho, která plánuje velkolepou loupež.

Zločin se má stát během galapřehlídky celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. A cílem není nic menšího než extrémně drahý náhrdelník. Na loupež ale Sandra není sama. Po opuštění vězení si vybere parťačky, které ji s megalomanským plánem pomohou. Na velkém plátně vedle Sandry září taková jména jako třeba Cate Blanchett, Anne Hathaway nebo Rihanna.

„Bylo to zvláštní, že to všechno do sebe zapadlo. Musely jsme všechny změnit plány, sladit naše kalendáře, vzít děti ze svých škol a dát je do těch v New Yorku. To všechno bylo takové malé požehnání. A víte co, všechno to fungovalo, měly jsme přesně to, co jsme chtěly - a že to není vždycky pravidlem. Myslím, že to není běžné, aby spolu pracovalo osm žen dohromady,“ řekla na newyorské premiéře Sandra Bullock.

„Pracovaly jsme na tom filmu velmi tvrdě. Vlastně až skrz to všechno jsme zjistily, že se máme rády, a po nějaké době, že se opravdu zbožňujeme. Opravdu miluju tyhle ženský tak moc, jsem hrdá, že můžu stát po jejich boku. Asi budu brečet… To je jako bych byla v soutěži krásy. Ale opravdu to tak cítím. Těším se na oslavu, čeká tam na mě šampaňské a myslím, že nás čeká fajn večer,“ doplnila herečka Anne Hathaway.

Jak premiéru ovlivnila kampaň #MeToo, se dozvíte v úvodním videu. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:
Sandra Bullock

Doporučované