Hlavní obsah

Otevřeností proti satirickým dinosaurům. Řídíme Šťastné pondělí jako Piráti

Dá se řídit satirický pořad jako Piráti? Moc ne.Video: Jindřich Šídlo, Václav Dolejší, Konstantin Sulimenko

 

Reklama

Už nechceme, aby o všech vtipech rozhodoval Jindřich Šídlo. Změnili jsme stanovy a nyní o každém vtipu hlasuje celá členská základna pořadu.

Článek

Transparentnost a participativní rozhodování jsou důležité, i když jde jen o vtipy. Proto jsme vytvořili Pondělní fórum, kde nyní vedeme o vtipech podrobné rozpravy a nakonec i hlasujeme. Samozřejmě vše podle podrobných procedurálních ustanovení. Bez nich by to byl totiž zmatek.

Jistě, jako každý systém i tento má svoje mouchy. Hlasování možná trvá déle, než by pro tvorbu každotýdenního pořadu bylo ideální. A občas také někdo odjede na chatu, kde rozhodně nemá internet, takže hlasovat za žádných okolností nemůže.

V zájmu 100% transparentnosti také otevíráme celý náš výrobní proces veřejnosti. Nyní se budete na Pondělním fóru moci dívat na to, jak moc nejsme schopni ani hodinu před natáčením dopsat scénář, a budete si myslet, že jsme parta úplných chaotů.

V úvodním videu uvidíte, jak jsme tento systém úspěšně zavedli a jakou upřímnou radost z něj máme, kromě Jindřicha.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované