Hlavní obsah

Babiš začal návštěvu Brna. Prohlídl si nádraží, které se má po sto letech hádek odstěhovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Andrej Babiš začíná svou středeční návštěvu Brna na dnes již slavném místě, brněnském nádraží, o jehož přesunu se jedná už celé století.Video: Tomáš Svoboda

 

Reklama

Na místě, o které se vedou vášnivé spory desítky let, začíná ve středu ráno svou dvoudenní návštěvu Jihomoravského kraje premiér v demisi Andrej Babiš. Co si myslí o chystaném přesunu druhého nejdůležitějšího železničního uzlu České republiky? Podporuje přestěhování k řece Svratce? Babišovu návštěvu Brna sledujte v přímém přenosu na Seznam.cz a v Televizi Seznam.

Článek

Babišova exkurze jižní Moravy začíná na brněnském nádraží. Pak jej čeká jednání vlády s Radou Jihomoravského kraje. Krátce po jedenácté návštíví Základní školu Štolcova Brno, odkud se přesune na brněnskou konzervatoř. Hodinu po poledni se vydá na místo výstavby domu seniorů v Miroslavi a o dvě hodiny později návštíví chráněné bydlení v Mikulově. A v půl čtvrté vyrazí na prohlídku výstavby dálnice D52 do Rakouska.

Reportéři Seznamu sledují celý den jeho návštěvu a její nejzajímavější okamžiky živě přenášejí na portál Seznam Zprávy a do Televize Seznam.

Reklama

Doporučované