Hlavní obsah

Prognostický ústav Vlevo dole: Co všechno se (ne)stane v roce 2020

Foto: DAN MATERNA / MAFRA / koláž Seznam.cz, Profimedia.cz

Prognostický ústav Vlevo dole: Odhalíme, co se letos bude dít na Hradě a v podhradí. Zahleděli jsme se do křišťálové koule a připravili několik prognóz.

Reklama

Vydrží Andrej Babiš ve funkci premiéra i v roce 2020? Přežije ČSSD krajské volby? A na který ze sjezdů se těšíme nejvíc? Václav Dolejší a Lucie Stuchlíková v podcastu Vlevo dole předpovídají, co všechno se může semlít v české politice v roce 2020. A dojde i na řízky.

Článek

Českou politickou scénu kromě bedlivého sledování, zda zůstane premiér ve funkci a prezident v kondici, čeká v letošním roce řada dalších zajímavých momentů: krajské volby, které mohou rozhodnout o existenci ČSSD, další protesty hnutí Milion chvilek i řada politických sjezdů od ODS přes lidovce až po Piráty.

Mimochodem tipnete si, na který z nich se náš politický reportér Václav Dolejší těší nejvíc? Poslechněte si další díl pořadu Vlevo dole v přehrávači výše.

Vlevo dole

Pořad Václava Dolejšího (@vacdol) a Lucie Stuchlíkové (@StuchlikovLucie), politických reportérů Seznam Zpráv, o české politice nejen vlevo dole, ale také vpravo nahoře. A občas i uprostřed, ale hlavně s nadhledem.

Politické kauzy, problémy tradičních stran, historky ze zákulisí volebních sjezdů i Sněmovny.

Každý týden na Seznam Zprávách v sekci Audio.

Reklama

Doporučované