Hlavní obsah

Půl roku do voleb. Je ještě možné předstihnout Andreje Babiše?

Studio s Jindřichem Šídlem: Půl roku do voleb.

 

Reklama

Objeví se další stíny z minulosti Andreje Babiše? Přijmeme v éře nové vlády euro? Ve studiu Seznamu o tom hovořil komentátor Jindřich Šídlo.

Článek

Do 20. října 2017, kdy se ve dvě hodiny odpoledne otevřou pro více než osm milionů voličů volební místnosti, zbývá přesně půl roku.

Volby do Poslanecké sněmovny rozhodnou o nové vládě a zjara volebního roku se rýsují hlavní otázky: S jakou převahou vyhraje volby hnutí ANO a zda se jeho předseda Andrej Babiš stane premiérem.

ANO skutečně s náskokem dominuje předvolebním průzkumům a mnoho na tom nemění ani potíže, s nimiž Andrej Babiš vysvětluje otázky z minulosti svého podnikání - dotaci na Čapí hnízdo a daňovou optimalizaci s korunovými dluhopisy.

Autor pravidelných videokomentářů Šťastné pondělí Jindřich Šídlo proto ve studiu s moderátorkou Zuzanou Hodkovou hovořil mimo jiné o tom, zda ještě něco může zhatit Babišovo vítězství a zda můžeme čekat další aféry spojené s jeho životem úspěšného byznysmena.

Krom toho jsme se vrátili i na Univerzitě Karlově, kde se mluvilo o tom, co Českou republiku pod novou vládou po volbách čeká.

Reklama

Související témata:

Doporučované