Hlavní obsah

Brněnské podniky hlásí na Valentýna plno, páry mohou navštívit i Starou radnici

Ilustrační foto.

Reklama

Zákazníci se po rozvolnění koronavirových opatření vracejí do restaurací jen postupně, v pondělí, na svátek zamilovaných, však bude mít řada brněnských podniků plno.

Článek

V restauraci Havana naplnili kapacitu minulý týden. Zájem je také třeba o víkendový valentýnský pobyt v hotelu Maximus Resort. Pro páry je připravená i manželská stezka v Kohoutovicích nebo speciální prohlídka věže Staré radnice a podzemí pod Zelným trhem. Ke vstupence dostanou dvojice zdarma skleničku sektu nebo medoviny, informovali pořadatelé.

V restauraci Havana v Líšni mají naplánované speciální valentýnské menu. „Už minulý týden ve středu jsme měli kompletně naplněnou kapacitu restaurace, další rezervace na 14. února jsme tak nebrali,“ řekla jedna z číšnic. Zamilované dvojice čekají kromě tříchodového menu i speciální koktejly, na které se podnik zaměřuje.

V bistru Brunche’s v Králově Poli speciální menu nepřipravují. „Plánujeme navíc pouze spolupráci s květinovým ateliérem Mr. Bloom na Palackého třídě. Můžeme tak našim hostům zařídit kytici k rezervaci,“ řekla majitelka bistra Martina Ondrová. Na hosty bude čekat také tematická výzdoba v podobě balónků. Kapacita bistra se naplnila během tří dní, kdy si lidé psali o rezervace.

Velký zájem je i o víkendové pobyty v hotelu Maximus Resort, které zahrnují speciální program ve wellness a pětichodovou večeři. Na víkend už mají naplněnou maximální kapacitu.

V Brně-Kohoutovicích mohou lidé projít manželskou stezku pod názvem Rande pod vodojemem. Připravila ji společně městská část a blog Nápady pro Aničku. „Páry si mohou projít až osm stanovišť, na kterých se mohou zastavit a na základě našich podnětů si mohou popovídat a zavzpomínat na důležité milníky jejich vztahu,“ uvedl starosta městské části Brno-Kohoutovice Jakub Hruška (KDU-ČSL). Stezku si mohou lidé projít od 12. do 27. února.

Předvalentýnský program pro zamilované si připravilo na neděli turistické centrum TIC Brno. Páry mohou společně vystoupat na věž Staré radnice, kde ke vstupence dostanou zdarma medovinu. V Labyrintu pod Zelným trhem je čeká sklenička sektu.

Reklama

Doporučované