Hlavní obsah

Hudební festival Batch v Brně propojí za jednotné vstupné koncerty ve 13 klubech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Getty Images

Ilustrační foto.

Reklama

Noc klubové hudby Batch propojí koncerty ve 13 brněnských klubech za jednotné vstupné. Akce se uskuteční 30. září a 1. října. Pořádá ji Brněnská asociace clubové hudby.

Článek

Batch si klade za cíl ukázat na živost brněnské kulturní sféry, bohatou hudební historii a důležitost společného hlasu aktérů na klubové scéně, sdělila ČTK za pořadatele Anna Mašátová.

Do hudebního festivalu se zapojily kluby Alterna, ArtBar Druhý Pád, Fléda, Kabinet múz, Kafara, Metro Music Bar, Music Lab, Ponava, Rusty Nail, Sibiř, Sono Music Club, Stará Pekárna a Vegalité. Návštěvníci si mohou koupit jednodenní nebo dvoudenní vstupenku platnou pro všechny kluby. Lze je koupit v prodejních sítích GoOut nebo SmsTicket za 290 až 490 korun.

„To, že se 13 konkurujících klubů na poli nezávislé hudební produkce dokázalo dohodnout a zkoordinovat, je malý zázrak a čekáme, že nás na dva dny v Brně čeká opravdu krásná atmosféra. Na jednu vstupenku budete moci putovat z klubu do klubu, Batch vás zavede na místa, kam byste se jinak možná nepodívali,“ řekl za pořadatele předseda Brněnské asociace clubové hudby Vít Kalvoda.

Na přehlídce například vystoupí argentinská rapperka Catnapp, britský hudebník Phil Schöenfelt nebo slovenské duo Longital. Z české scény vystoupí Hasan, Kalle, Acid Row, Budoár staré dámy, The Silver Spoons nebo Deaf Heart. Mimo koncertní program uvidí návštěvníci i vystoupení The Prague Burlesque v klubu Sono.

S klubovou přehlídkou je také propojený druhý ročník hudební konference ReConnect, která se koná od 29. září do 1. října v klubech Fléda a Kabinet múz.

Reklama

Související témata:

Doporučované