Hlavní obsah

Ve Frýdku-Místku se chystají bezplatné semináře a workshopy pro živnostníky

Foto: Shutterstock.com

Ilustrační foto.

Reklama

Ve Frýdku-Místku se letos opět chystá akademie Podnikej F-M, která má prostřednictvím seminářů a workshopů pomoci živnostníkům.

Článek

Pro zájemce bude připraveno bezplatné poradenství z různých oblastí, dozvědí se například informace z marketingu, sociálních sítí nebo prodeje. Novinářům to dnes sdělila mluvčí magistrátu Jana Musálková Jeckelová.

„Na programu akademie budou podnětná setkání, semináře a workshopy. První seminář se uskuteční již 25. září v místecké knihovně. Zájemci se mohou díky finanční podpoře města účastnit akademie zcela zdarma,“ uvedla mluvčí.

Projekt potrvá do června příštího roku a bude zahrnovat osm seminářů a workshopů. Živnostníci na nich mohou získat praktické tipy z oblasti marketingu, focení nebo třeba tvorby krátkých videí. „Oba dosavadní ročníky měly úspěch a kladné odezvy, proto jsme uspořádali akademii i letos. Chceme tímto způsobem pomoci našim podnikatelům. Na workshopech se setkají s odborníky na daná témata, mohou navzájem sdílet zkušenosti a třeba i začít spolupracovat,“ uvedl náměstek primátora Jakub Míček (ANO).

Semináře budou zaměřeny na marketing, focení produktů a služeb, cenotvorbu, projektové a plánovací nástroje, videa na facebooku a instagramu, aranžmá výloh, práci s recenzemi a profily na Mapy.cz a Google Maps. Akademie je určena začínajícím i pokročilým podnikatelům, ale například i zástupcům neziskových organizací. Další informace k akademii Podnikej F-M a registraci jsou k dispozici na stránkách www.podnikejfm.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované