Hlavní obsah

S ženou se projděte kolem zlatnictví, ať víte, jaký koupit prsten, radí stylista Pavlíček

Rozhovor s Kájou Pavlíčkem.

 

Reklama

Vizážista a stylista Kája Pavlíček se kolem módy pohybuje už od dětství, jeho maminka byla pánská krejčová, sám Kája byl od 14 let dětským modelem. „Před chvílí jsem to počítal a od doby, co jsem byl poprvé na molu, je to 32 let. Takže se dá říct, že jsem odborník.”

Článek

Při výběru outfitu do práce nebo do školy se nebojte barev. „Já mám barvy rád. Myslím, že jsou skvělé, ale vždycky to musí mít nějakou hranici, protože máme dresscody, určitě musíme vybírat, kam v daném oblečení jdeme,” upozorňuje Pavlíček. Co se týče šperků, ustupuje bílé zlato a vrací se zlato žluté. „Ale i kombinace zlato do bronzova. Pokud by chtěl muž udělat ženě opravdu radost, tak by se s ní měl párkrát projít kolem zlatnictví a koukat, na který prsten ona reaguje pozitivně, a podle toho potom vybrat, je to otázka vkusu.”

S doplňky si podle Káji Pavlíčka můžete v dolaďování outfitu pohrát. „Záleží, co má dáma na sobě, když má extravagantní, výrazný model, můžou být doplňky jednodušší. Teď se hodně nosí tón v tónu, třeba oblečení v modré a k tomu různé odstíny modré barvy.”

A jaké prsteny frčí u Slavných?

Podívejte se, jaké prsteny frčí u Slavných.Video: Kristýna Gregorová

Reklama

Související témata:

Doporučované