Hlavní obsah

Hledáte nové pracovní i životní výzvy? Otevřete si MINIT pekárnu

Foto: minitbakery.cz

MINIT Bohemia aktuálně hledá franšízanty, kteří touží podnikat a zároveň se chtějí spolehnout na silného „parťáka“, který jim s rozběhem podnikání pomůže

Reklama

Vůni čerstvých plněných minitek zná snad každý. Oranžový sáček s rychlým snackem a čerstvou kávou si lidé kupují na autobusových a vlakových nádražích, ve stanicích metra, v nemocnicích či nákupních centrech.

Článek

Nyní máte příležitost být majitelem jedné z takových úspěšných MINIT pekárniček i vy. Co pro to můžete udělat?

MINIT Bohemia aktuálně hledá franšízanty, kteří touží podnikat a zároveň se chtějí spolehnout na silného „parťáka“, který jim s rozběhem podnikání pomůže. MINIT pekárnička představuje jednoduchý obchodní model pro každého, kdo touží po vlastním podnikání, ale zároveň váhá, zda má dostatečné odborné znalosti.

Být franšízantem znamená získat znalosti od silné české firmy včetně marketingové podpory, abyste měli jistotu v silném partnerovi a mohli jste se soustředit na podnikání.

Anketa

Přemýšleli jste už někdy nad možností vlastního podnikání?
ANO, podnikám a možnost být svým pánem bych už za nic jiného nevyměnil/a.
37,2 %
ANO, tato možnost mě velmi láká.
19,6 %
NE, doposud mi chyběl nápad či nabídka něco vlastního rozjet.
43,2 %
Celkem hlasovalo 301 čtenářů.

Jak to vlastně funguje?

Franšízový systém MINIT pekárniček funguje od roku 1999. Je prověřený a díky mnohaletým zkušenostem přináší svým partnerům znalosti na začátek výnosného podnikání. Aktuálně se může pochlubit více než 400 partnery na Slovensku a v České republice.

  1. Vytipujte si místa s velkou frekvencí lidí, zajímavý obchodní prostor, kiosek na autobusovém/vlakovém nádraží či v nemocnici, který by byl zajímavým místem k podnikání.
  2. MINIT vám pomůže vybrat vhodnou lokalitu, vypracovat studii prodejny a zhodnotit její potenciál.
  3. Od MINIT dostanete pomocnou ruku při realizaci kiosku nebo prodejny na klíč a také technologie doplňkového sortimentu.
  4. Společnost MINIT pomáhá novým obchodním partnerům samozřejmě také s propagací nového provozu a se školeními personálu.
Foto: minitbakery.cz
Více

Franšízový systém MINIT pekárniček funguje od roku 1999Foto: minitbakery.cz

Komerční sdělení

Kolik to stojí?

Každé podnikání vyžaduje prvotní investici. Při otevření MINIT pekárničky nese obchodní partner náklady na koupi či pronájem prodejny a její výstavbu. Vizualizace pekárničky je součástí celého počátečního procesu včetně grafického návrhu na klíč. Každý MINIT partner získává i marketingovou podporu, to znamená tiskové materiály, reklamní předměty, letáky, zásobujeme ho kelímky, take away boxy a všemi sáčky, které k prodeji minitek a pekárenských výrobků patří.

Pece a technologie se pronajímá. Zařízení provozu je třeba zaplatit. Obecně platí, že pořizovací náklady na jednu pekárničku jsou v rozmezí mezi 200 až 400 000 korun v závislosti na náročnosti projektu.

Proč se rozhodnout pro spolupráci s velkým partnerem?

  • MINIT je jedním z největších prodejců mražených pekárenských výrobků. Má k dispozici širokou nabídku výrobků od předkynutých až po rustikální a kváskové chleby.
  • Podnikat ve spolupráci se silnou značkou, která je etablována na trhu a zná ji prakticky každý, což je na začátku každého podnikání obrovská výhoda.
  • Otevřít si MINIT pekárnu je jeden ze způsobů, jak spolupracovat s československou společností, tradičními dodavateli a zároveň se vymanit z pracovního poměru a dělat práci, ve které si vyděláváte sami na sebe.
  • Výhodou franšízového partnerství je dostávat pravidelně expertizu a marketingovou podporu, protože nemusíte vymýšlet vlastní postupy a triky, které fungují. Stačí se spolehnout na ověřené metody a obchodní tipy.

Aktuálně je v České republice více než 150 MINIT pekárniček. Rozmanitost minitek, kusových výrobků i pizzy neustále roste a přizpůsobuje se chutím Čechů.

Foto: minitbakery.cz

Aktuálně je v České republice více než 150 MINIT pekárniček. Rozmanitost minitek, kusových výrobků i pizzy neustále roste a přizpůsobuje se chutím Čechů

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované