Hlavní obsah

Triumf šéfkuchařů má jméno METRO Chef

Foto: shutterstock.com

V sortimentu METRO Chef najdete vše, co šéfkuchař v kuchyni potřebuje, ať už vaří 100 porcí jídla denně nebo 1 500

Reklama

Prvotřídní suroviny jako základ kvalitního jídla, za kterým se budou zákazníci rádi vracet. I tak se dá shrnout hlavní myšlenka, která stála za vznikem METRO Chef. Značky, která je spolehlivým partnerem profesionálních šéfkuchařů.

Článek

Vysoké ceny vstupních nákladů na straně jedné a inflace, která nutí zákazníky sáhnout hlouběji do kapsy, na straně druhé. I to jsou výzvy, s nimiž se dnes musí gastro podniky vypořádat. Dlouhodobě stabilní kvalita, za kterou si zákazníci budou ochotní zaplatit, je tak jednou ze strategií, jak se na trhu dlouhodobě udržet. A právě s touto myšlenkou byla založena značka METRO Chef, za níž stojí mezi profesionály oblíbený velkoobchodní řetězec makro.

Tip: V sortimentu METRO Chef najde šéfkuchař vše, co v kuchyni potřebuje, ať už vaří 100 porcí jídla denně nebo 1 500. Od širokého výběru masa a uzenin přes čerstvou zeleninu až po trvanlivé potraviny. Balení je navíc navrženo tak, aby vyhovovalo profesionálním provozům – praktické, skladné, nechybí ani velmi oblíbené multipacky.

Moderní řezy masa pro každého šéfkuchaře

Maso má dohledatelný původ až k farmáři a splňuje ty nejpřísnější nároky na hygienu. Je zpracováno ve vlastním závodě makro v Kozomíně, kde se porcuje na moderní řezy, jako jsou kostky, plátky či nudličky, určené pro restaurace. Seženete tu šťavnaté steakové hovězí z Argentiny i masitá žebra z Irska. Značka klade důraz také na praktické balení, které začíná už od 1 kilogramu masa. METRO Chef myslí opravdu na všechny, proto v nabídce nechybí ani volně ložené maso vhodné pro velké provozy, například nemocniční či školní kuchyně.

Za pozornost určitě stojí také regionální potraviny s chráněným označením původu DOP nebo IGP. Vyrábí se podle tradičních receptur, a to přímo v regionu, odkud pochází. V nabídce nechybí originální parmská šunka či italské sýry jako Parmigiano Reggiano nebo iberská šunka z černých iberských prasat ze slunného Španělska.

Foto: makro.cz
Více

Za pozornost určitě stojí také regionální potraviny s chráněným označením původu DOP nebo IGPFoto: makro.cz

Komerční sdělení

Skórujte se zeleninou METRO Chef

Samozřejmostí je také široký výběr čerstvé, mražené i zpracované zeleniny. Zelenina se sklízí z pole v optimální zralosti a díky tomu má vynikající, plnou chuť. Pokud tedy sáhnete po rajčatové passatě z italských rajčat, máte jistotu, že vaše boloňská omáčka bude po celý rok dokonale vyvážená a vaši zákazníci se za ní budou pravidelně vracet.

Tip: Každý kuchař dobře ví, že pomyslnou třešničkou na dortu naservírovaného talíře jsou čerstvé výhonky a klíčky. Těch najdete pod značkou METRO Chef už přes 50 druhů, takže je opravdu z čeho vybírat.

Foto: makro.cz

Každý kuchař dobře ví, že pomyslnou třešničkou na dortu naservírovaného talíře jsou čerstvé výhonky a klíčky

U všech surovin a výrobků dbá makro na předpisové skladování i dopravu. Díky tomu máte jako zákazníci záruku, že suroviny k vám dorazí v perfektním stavu, čerstvé a chutné – přesně tak, jak od spolehlivého obchodního partnera očekáváte.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované