Hlavní obsah

Kvíz: Kdo to je? Zkuste poznat známé sportovce podle fotek

Foto: Profimedia.cz

Budoucí reprezentant na olympiádě v Paříži? Je to možné.

Reklama

Je tu pravidelný test vašich sportovních znalostí. Dnes si vyzkoušejte, jak znáte reprezentanty, trenéry či další známé tváře z atletiky, tenisu, fotbalu a dalších sportů.

Článek
1. Začneme zlehka: které dvě české atletické legendy jsou na snímku?
Foto: Profimedia.cz
2. V červenci se s basketbalovou reprezentací České republiky loučil její dlouholetý trenér a jeden ze dvou cizinců v našem fotokvízu. Jak se jmenuje muž na snímku?
Foto: Profimedia.cz
3. Ve Wimbledonu jste při finále Markéty Vondroušové v její hráčské loži mohli zahlédnout sympatickou dívku, její často deblovou partnerku. Na fotografii je vlevo. Kdo to je?
Foto: Profimedia.cz
4. V těchto dnech se v Austrálii a na Novém Zélandu hraje mistrovství světa žen ve fotbale. Česká republika na něm má svou zástupkyni, Jitku Klimkovou. V jaké roli?
Foto: Profimedia.cz
5. V české fotbalové lize najdete mnoho talentovaných cizinců. Jedním z nejvýraznějších je i ofenzivní záložník Slavie Praha. Z jaké země je Christos Zafeiris, o kterém je řeč?
Foto: Profimedia.cz
6. Do olympiády v Paříži zbývá necelý rok, což si Český olympijský výbor připomněl setkáním s několika pravděpodobnými reprezentanty. Který z nich je na snímku?
Foto: Profimedia.cz
7. A na závěr hokej. Litvínov, známá hokejová bašta, oznámila před novou sezónou příchod posily vtipným videem, v němž využila fakt, že v klubu už působí jeho bratr. Jak zní příjmení těchto sourozenců?
Foto: Profimedia.cz

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Související témata:

Doporučované