Hlavní obsah

Tajná místa Václava Kopty: Herec přiznal, kde se nejvíc styděl

Bonusový materiál k pořadu Moje místa: Kam vás už ve středu 18. září pozve herec a hudebník Václav Kopta?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Když osudová místa, pak jsou jimi pro všestranného umělce Hanspaulka a Libochovice.

Článek

Na filmovém plátně zazářil už jako konzervatorista, pak čtvrt století hrál divadlo (především v Divadle Semafor), psal písňové a reklamní texty a byl klávesistou několika kapel.

Až pokračování kultovních Sněženek a machrů vystřelilo Václava Koptu mezi známé a populární tváře. Jakou spojitost má jeho dědeček Josef Kopta s tenisovým klubem na Hanspaulce? Kde jeho tatínek napsal texty Mylorda nebo Lásky prokleté pro Hanu Hegerovou?

Nejen to prozradí Václav Kopta v pořadu Moje místa, který TV Seznam odvysílá v premiéře už ve středu 18. září od 21 hodin.

V bonusovém materiálu, který vám nabízíme v úvodním videu, se herec svěřil s tím, kde a proč se nejvíce styděl. Napovíme, že příběh souvisí s jednou malou lží, na kterou se nabalil celý příběh, který… praskl.

Po premiéře pořadu Moje místa následuje půlhodinový profilový rozhovor, v němž Václav Kopta ještě prozradí, proč se bojí démona alkoholu, proč mu hrdost nedovolila chodit na konkurzy, když nedostával role, a jak vznikají jeho texty k písničkám Marty Kubišové nebo Lucie Bílé. Intimní zpověď začíná v TV Seznam ve 21:30.

Oběma pořady provází Blanka Kubíková.

Starší vydání pořadu Moje místa a Intimní zpovědi najdete na portálu www.televizeseznam.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované