Hlavní obsah

Podívejte se na rozhovor, kterému se Babiš vyhýbal

Podívejte se, jak Andrej Babiš odpovídal na otázky Seznam Zpráv.Video: Kristina Ciroková, Michaela Rambousková, Jan Pospíšil, Seznam Zprávy

 

Reklama

Přijít na rozhovor do studia Seznam Zpráv prezidentský kandidát Andrej Babiš odmítl. Redaktoři mu proto kladli otázky všude, kde to bylo možné. Podívejte se ve videu, jak odpovídal.

Článek

Podobně jako Petr Pavel dostal i Andrej Babiš pozvání na rozhovor do studia podcastu Ptám se já, aby coby prezidentský kandidát čelil dotazům. Předsedu hnutí ANO zveme marně na rozhovor už roky.

Nepřišel ani tentokrát.

Redaktoři Seznam Zpráv se proto vydali za ním a otázky mu kladli na jeho cestách po republice během kampaně před druhým kolem prezidentské volby – v Benešově, v Liberci či v Praze po jeho vystoupeních v debatách pro jiná média.

Bude prezidentem všech? Dokáže stmelit společnost? Bojoval by coby prezident proti dezinformacím? A chtěl by, aby Česko pokračovalo v posílání zbraní Ukrajině? Tyto a další otázky jsme Andreji Babišovi položili v terénu. Jak odpovídal, si můžete poslechnout ve videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované