Hlavní obsah

We Are Next je přehlídka mladých talentovaných designerů. Pro mladé modely je zkouškou stresu

Mladí finalisté soutěže Pure Model si vyzkoušeli módní přehlídku. Jak jim to šlo?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Agentura Pure Model připravuje nové tváře na velké finále modelingové soutěže. Ta se uskuteční už 3. října. Finalisté a finalistky mají za sebou už oficiální focení, natáčení videoklipů, vyzkoušeli si také módní přehlídku.

Článek

Na módní přehlídce We Are Next se představili mladí talentovaní návrháři z pražské vysoké uměleckoprůmyslové školy a také z vysoké textilní školy v Antverpách. Ve Veletržním paláci se jich na přehlídce sešlo hned 25. „Kromě toho, že je na jedné přehlídce tolik designérů, je jiná v tom, že přináší do Prahy antverpskou školu Royal Academy of Fine Arts. Je to jedna z nejlepších škol na módu na světě,“ říká organizátorka přehlídky Simona Mikulová.

Někteří mladí návrháři už spolupracovali na módní přehlídce poněkolikáté, pro jiné, hlavě ty z prvních ročníků, to byla první zkušenost. Podobně na tom byli i finalisté soutěže Pure Model. Někteří šli přehlídku poprvé a nervozita trochu pracovala, třeba u Matyáše, který šel přehlídku na podpatcích. „Bolí mě z toho nohy, boty jsou mi trochu menší, mám o dvě čísla větší boty a taky se mi strašně třesou nohy,“ směje se Matyáš Zapletal.

Mladí finalisté mají před finále Pure Model přípravu prakticky permanentně, vyhlášení vítěze už je za rohem. „Jejich přípravy spočívají v tom, že mají různé workshopy, nácviky chůze, učí se, jak pracovat s Instagramem, jak sami sebe prezentovat a na módní přehlídce vyzkouší, jak pracovat se svým stresem,“ vysvětluje Roman Holárek, ředitel agentury Pure Model.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované