Hlavní obsah

Při střelbě u Hamptonu zahynuli nejméně čtyři lidé. Útočník je na útěku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Seznam Zprávy

Ilustrační snímek.

Reklama

aktualizováno •

Střelba u města Hampton v americkém státě Georgia si vyžádala nejméně čtyři oběti. Střelec je na útěku a policie po něm pátrá.

Článek

Při střelbě u města Hampton v americkém státě Georgia dnes zahynuli nejméně čtyři lidé, tři muži a jedna žena.Střelec je na útěku a policie po něm pátrá, informovala agentura AP.

Úřady vyzvaly místní obyvatele, aby se oblasti Dogwood Lakes, kde ke střelbě došlo, vyhýbali.

Střelba se odehrála kolem 10:45 dopoledne místního času (16:45 SELČ). „Mohu potvrdit, že čtyři lidé zemřeli,“ uvedla mluvčí místních úřadů Melissa Robinsonová. „V tuto chvíli se po podezřelém stále pátrá,“ dodala. Motiv činu nebyl zveřejněn.

Jak uvedl na následné tiskové konferenci James Turner, policejní velitel v Hamptonu, policie pátrá po muži jménem Andre Longmore, který pochází přímo z Hamptonu. Jména obětí nebyla zveřejněna.

Úřad šerifa nabízí odměnu 10 tisíc dolarů (přes 210 tisíc korun) za informace vedoucí k zadržení podezřelého. Šerif Reginald Scandrett se obrátil i přímo na uprchlého útočníka: „Ať jsi kdekoli, budeme tě pronásledovat do jakékoli díry, ve které se schováš, a dostaneme tě do vazby.“

Město Hampton leží asi 50 kilometrů jižně od Atlanty a má kolem 8000 obyvatel.

Reklama

Související témata:

Doporučované