Hlavní obsah

Týden po pohřbu otce zemřel Angus Cloud. Hvězda HBO

Foto: Profimedia.cz

Angus Cloud.

Reklama

Zemřel americký herec Angus Cloud, který se do povědomí diváků dostal díky roli drogového dealera v seriálu Euphoria od HBO. Hercova rodina uvedla, že Cloud se vyrovnával se smrtí svého otce a potýkal se s duševními problémy.

Článek

V pětadvaceti letech zemřel americký herec Angus Cloud. Proslavil se zejména rolí drogového dealera Fezca, kterou si zahrál v seriálu Euphoria z dílny HBO.

Cloud, ze kterého se díky oblíbenému seriálu stala vycházející hvězda, zemřel v pondělí v domě své rodiny v kalifornském Oaklandu. Příčina smrti dosud nebyla uvedena.

„S nejtěžším srdcem jsme se dnes museli rozloučit s úžasným člověkem,“ oznámila Cloudova rodina. Herec podle ní minulý týden pochoval svého otce a potýkal se s duševními problémy.

Zdroj blízký hercově rodině uvedl, že Cloud „bojoval s vážnými sebevražednými myšlenkami“ poté, co se vrátil z Irska, kde pohřbil svého otce, píše stanice BBC.

„Jedinou útěchou nám je vědomí, že se Angus znovu setkal se svým otcem, který byl jeho nejlepším přítelem,“ uvedla Cloudova rodina v prohlášení. „Doufáme, že jeho odchod může být pro ostatní připomínkou, že v tom nejsou sami a že by s tím neměli bojovat sami a v tichosti,“ dodala.

„Zpráva o úmrtí Anguse Clouda nás nesmírně zarmoutila. Byl nesmírně talentovaný a byl milovanou součástí rodiny HBO a Euphoria,“ uvedla v prohlášení stanice HBO. „Vyjadřujeme hlubokou soustrast jeho přátelům a rodině v této těžké chvíli,“ dodala.

Angus Cloud se do povědomí diváků poprvé dostal v roce 2019, kdy ztvárnil roli drogového dealera Fezca „Feze“ O’Neilla v seriálu Euphoria z dílny HBO oceněného Emmy.

Mezi Cloudovy další herecké počiny patří filmy North Hollywood (2021) a The Line (2023).

Reklama

Související témata:

Doporučované