Hlavní obsah

Zpěvák Vojta Drahokoupil k nepoznání. Chystá extrémní změnu image

Podívejte se na rozhovor se zpěvákem Vojtou Drahokoupilem. Prozradil, jestli je zadaný a jaké festivaly ho v létě čekají.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Po rozpadu New Elementu zpěvák Vojta Drahokoupil vystupuje sólově jako Vojta D. Daří se mu. Zpívá, hraje v muzikálech, dokonce vydává svůj v pořadí už čtvrtý singl Chci Se Rvát. Po létě ho čeká další výzva. Kývl na účast v nové řadě novácké show Tvoje tvář má známý hlas.

Článek

Poprvé si Vojty veřejnost mohla všimnout v chlapecké kapele New Element. Tehdy to vypadalo, že kluky čeká podobná dráha jako skupinu Lunetic, kapela se ale rozpadla. „Byl to začátek všeho, nějakého zpívání v Praze, toho showbyznysu. Přijde mi to teď ale zpětně jako takový můj minulý život, protože všechno, co teď dělám, divadlo a koncerty a tak, tak vlastně New Element je úplná historie,“ popisuje svoje začátky dvaadvacetiletý Vojta.

Do povědomí diváků se dostal také hlavní rolí v muzikálu Romeo a Julie. Teď zpívá a hraje v divadle Broadway ve dvou představeních, změnil image a rozhodl se naplno věnovat sólové dráze. „Chci teď v blízké budoucnosti vyjít trochu z davu, co se týče stylu hudby, oblékání, stále ale budu v divadle Broadway, tam jsem se potkal s lidmi jako je Pepa Vojtek, Petr Kolář a Helena Vondráčková, kteří mi zase předávají ty zkušenosti,“ říká.

Co Vojtu čeká v létě? A je zadaný? Podívejte se na video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:
Vojta Drahokoupil
New Element

Doporučované