Hlavní obsah

Díky Jakubovi se vracím k přírodě, říká o známém rybáři Vágnerovi modelka Eliška Bučková

Eliška Bučková a Jakub Vágner jako hosté studia Slavných.Video: Veronika Farářová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Hosty studia Slavných byli modelka Eliška Bučková a nejznámější český rybář Jakub Vágner. Podle Jakuba jsou pár dva roky, Eliška tvrdí, že rok a půl. Jinak si ale rozumějí skvěle, zvládají spolu i extrémní výpravy.

Článek

Eliška Bučková musela s rybářem Vágnerem nejednou zvládnout extrémní podmínky. Přitom ji česká média často podceňovala, ačkoliv vyrůstala v přírodě. „Pro mě jako modelku bylo těžké ukázat se v tom obraze, v jakém jsem vyrostla. Dělala jsem tábory a díky Kubovi se k tomu vracím. Všichni byli strašně překvapení, že jdu do lesa a nenalíčená. Jsem taková, jenom mě takhle nikdo neznal,” říká Eliška Bučková.

Nejnáročnější expedici zažila Eliška s Jakubem v Mongolsku. První tři dny jeli na koních ve 26 stupních, potom se ale ráno probudili do minus patnácti. „To jsem ho strašně proklínala. Byly i dny, kdy jsem jen brečela. Ale nebylo úniku, tak jsem si to začala užívat. A ráda bych se tam ještě vrátila.” Na léto ale chystají novou expedici. „Na konci srpna jedeme i s našimi přáteli do Amazonie. Na to se velmi těším, protože to je můj druhý domov, dobíjím tam baterky,” vysvětluje Jakub Vágner.

Oba kromě expedicí spojuje také pořádání letního táboru a dětského dne. Co je ale Eliščin a Jakubův životní cíl a čemu se v současnosti věnují nejvíc? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam, najdete ZDE.

Reklama

Doporučované