Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Slonková a Kubík odkryjí Okamurova tajemství. A pak se ponoříme mezi žraloky

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Reklama

Článek

20:00 - Zvláštní vyšetřování: Jak funguje SPD a jaké se tam točí peníze?

Tomio Okamura dokázal se svým hnutím Svoboda a přímá demokracie získat jedenáct procent voličů a stát se významným hráčem na politické scéně. Je spojencem prezidenta Miloše Zemana a při sestavování vlády s ním vyjednává i premiér Andrej Babiš. Co se skrývá v pozadí této strany, hrající na populistickou a někdy až extremistickou strunu?

Nová svědectví a důkazy o fungování a financování SPD přinesou reportéři Sabina Slonková a Jiří Kubík v nové epizodě dokumentární detektivky Zvláštní vyšetřování.

Investigativní pořad Seznamu Zvláštní vyšetřování se vrací. Podívejte se na upoutávku nové epizody Okamurova tajemství.Video: Sabina Slonková, Jiří Kubík, Seznam Zprávy

20:30 - Hrana: Steve Lichtag

Moderátor Seznamu Tomáš Vzorek tváří v tvář lidem, kteří žijí na hraně. Tentokrát proti němu usedne potápěč, režisér a dobrodruh Steve Lichtag. Muž, který je po celém světě známý především jako ten, který se potápěl se žralokem bílým – nazývaným také žralok lidožravý – bez klece. Jak potlačit strach z predátora? A jak omezit riziko při potápění na minimum? Steve Lichtag v pořadu, jenž zpovídá osobnosti v extrémních situacích.

Malá ochutnávka z pořadu Hrana Tomáše Vzorka: tentokrát o potápění se žralokem bílým.Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21:00 - Výzva: Eliška Wagnerová

Co přinese dalších pět let Miloše Zemana v úřadu prezidenta České republiky? Jak se změnila politika za posledních několik let? Proč už nechce obhajovat senátorské křeslo? V pořadu Výzva je hostem Jiřího Kubíka senátorka Eliška Wagnerová (zvolená za Stranu zelených).

Už máte naladěnou Televizi Seznam?

Jak postupovat, se dozvíte ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované