Hlavní obsah

Dovolená, plavky a dokonalé postavy. Zkontrolovali jsme aktuální dění na sociálních sítích

Co v létě letí na sociálních sítích?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Sociální sítě žijí létem. Horko, plavky a hubnutí. Které fotky teď nejvíc frčí na Instagramu a Facebooku?

Článek

Ty v plavkách. Ale hodně oblíbené jsou také fotky, které ukazují, jak zakrýt nedostatky na těle. Fotografie Instagram vs. realita se objevují na sociálních sítích čím dál častěji. A při takových snímcích si většina žen musí oddychnout.

Ne vždy ale narazíte na takové fotografie. Stále jsou na sociálních sítích častější ty opravdu motivační a pro někoho možná trochu demotivační. Hubnutí do plavek je pořád aktuální téma. Slavné osobnosti s dokonalými postavami v plavkách, ty nemůžou o letních prázdninách chybět. A které v nich vypadají opravdu dobře?

Jedna z nejhezčích dívek soutěže Česká Miss Jana Šišková se na pláži nemusí schovávat za ručník. Skvělé tělo má i moderátorka Zorka Hejdová. Přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová má postavu opravdu dokonalou, když zrovna nemá plavky v celku, na žádné fotce nechybí „pekáč buchet“ na břiše. Stejně tak se modelka Emily Ratajkowski na Instagramu ukazuje hlavně v bikinách a tělo má na jedničku.

K plavkám patří i pořádná dovolená. Na ní jsme zastihli některé české celebrity. Podívejte se, jak si užívá třeba slovenská zpěvačka Dara Rolins nebo Václav Noid Bárta, který vyrazil na ryby.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované