Hlavní obsah

Druhá řada seriálu Lajna je tu. Hokejový trenér Hrouzek se vrací do Prahy a má hvězdnou posilu

Trenér Luboš Hrouzek v podání Jiřího Langmajera se v druhé sérii Lajny vrací do Prahy.Video: Ondřej Kočí

 

Reklama

Luboš Hrouzek (Jiří Langmajer) si získal srdce hráčů i lidí z Havířova. V nové sérii se ale vrací do Slavie. Má ji zachránit v druhé nejvyšší soutěži, a to i přesto, že musel v minulosti z klubu za podivných okolností odejít.

Článek

O scénář k nové řadě tohoto seriálu se postaral opět Petr Kolečko. Jiří Langmajer sice hraje absolutního milovníka hokeje, ve skutečnosti herec tomuto lednímu sportu neholduje. „Doma v obýváku se dívat na televizi, to ještě snesu, na stadionu ale vůbec. Chudáci kluci, hlavně v těch šatnách. To je obdivuju,“ prozradil během našeho rozhovoru herec.

Největší radost z Hrouzkova návratu do Prahy má samozřejmě přítelkyně Denisa. V nové řadě tak opět uvidíte Hanu Vagnerovou. Nouze ale nebude také o nové postavy. Jednou z nich je například Michal Suchánek. Toho uvidíte v roli kustoda Franty, pro kterého je hokej absolutně vším. Je dokonce označován za většího srdcaře, než je trenér Hrouzek.

Nové díly druhé řady seriálu Lajna můžete zhlédnout na videoportálu Televize Seznam. Největší fanoušci si ale nenechali ujít jeho slavnostní promítání v kině. Podívejte se, jak to během akce vypadalo. Celá reportáž je součástí pořadu Ráno na Seznamu, jenž se vysílá každý všední den od 7 do 9 hodin.

Návod k naladění Televize Seznam najdete zde.

Reklama

Doporučované