Hlavní obsah

Jaké to bylo v listopadu 1989? Na Seznamu se vše dozvíte online, včetně přenosu hlavního koncertu

Následuje obsah vložený z jiného webu. Zde jej můžete přeskočit.

Co jsme pro vás připravili na Seznam Zprávy, až se bude připomínat výročí sametové revoluce?

Přejít před obsah vložený z jiného webu.
 

Reklama

Před 27 lety studentská revoluce smetla komunistický režim. Jak si ve čtvrtek 17. listopadu připomeneme na Seznam Zprávy tento významný den?

Článek

Nahlédněte s námi do našeho redakčního plánu: Během čtvrtečního dne pro vás redakce Seznam Zprávy připraví sérii přímých přenosů z akcí, které se odehrají jako oslavy či připomínka 27. výročí listopadové revoluce.

Začneme už ráno v devět hodin přímým přenosem od Hlávkovy koleje - to je místo, kde přesně před rokem poslal premiér Bohuslav Sobotka pár nelichotivých vzkazů prezidentu Miloši Zemanovi kvůli rozdílnému pohledu na to, kam by měla směřovat Česká republika. Sobotku si můžete ve čtvrtek pustit na Seznamu v přímém přenosu.

Naši zpravodajové ale vyrazí i na další místa: Na Albertov, na Národní třídu v Praze, ale také na pár míst, o nichž možná ani netušíte, že jsou se 17. listopadem spojena. Nechte se překvapit, kde všude studenti zanechali stopy.

Už na ráno pro vás chystáme exkluzivní rozhovor s jednou z tváří (spíše hlasů) listopadových událostí, se zpěvačkou Martou Kubišovou. Mimochodem reportér Jiří Kubík ji vzal na slavný balkón v Melantrichu a Marta Kubišová přiznala, že se sem vrátila poprvé po 27 letech.

Pusťte si ukázku z rozhovoru s Martou Kubišovou:

Připravujeme také přímý přenos pro ty z vás, kteří se nedostanou na Václavské náměstí a kterým se třeba stýská po atmosféře z roku 1989. Ve čtyři hodiny odpoledne začne koncert jako hlavní připomínka událostí ze 17. listopadu.

Sledujte nás na

Reklama

Doporučované