Hlavní obsah

Jméno Ivanka Trumpová je v Číně zárukou úspěchu. Ženy chtějí mít i její obličej

Čínské ženy obdivují Ivanku Trumpovou, chtějí vypadat jako ona.Video: Kamila Bejlková

 

Reklama

Estetická medicína v Číně plní ženám jejich přání. Pomáhá jim co nejvíce se podobat dceři amerického prezidenta Ivance Trumpové.

Článek

Čím dál více čínských žen přichází na kliniky estetické medicíny s jediným přáním - vypadat jako Ivanka Trumpová. Na tento mimořádný požadavek se specializují především plastičtí chirurgové z kliniky Evanka v jihočínském Foshanu.

„Naše klinika nese jméno Evanka. Pod tímto jménem jsme se registrovali ještě dříve, než byl Trump zvolen prezidentem. Osobně si myslím, že je Ivanka krásná a charismatická. Proto bychom rádi pomohli ženám, které touží být krásné jako ona a dosáhnout tak svých snů," vysvětluje ředitel Ewanka kliniky YunXing Li.

Aby klientky dosáhly svého snu, požadují od chirurgů rozšíření očních koutků, zúžení čelistí a vymodelování nosu. Jako předloha jim slouží sbírka fotek dcery amerického prezidenta. Ta je pro ně zosobněnou definicí krásy.

„Je jedno, jestli jste z východu, nebo ze západu, myslím, že Ivanka je prostě krásná a dokonalá. Se svým krásně tvarovaným obličejem je rozhodně vzorem pro každou orientální ženu, která chce podstoupit plastickou operaci. A mně osobně se ze všeho nejvíc líbí Ivančin nos," hovoří o svém snu klientka kliniky Evanka.

Klinika ve Foshanu není jediná, která nese Ivančino jméno. Od inaugurace Donalda Trumpa ho využívá čím dál více čínských firem. Díky jeho popularitě mezi čínskými ženami znamená záruku úpěšného bysnysu.

Reklama

Související témata:

Doporučované