Hlavní obsah

Jméno otce mi určitě pomohlo, ale protekci v tom nevidím, říká model Matyáš Hložek

Rozhovor s Matyášem Hložkem.Video: Vedran Kovačević, Seznam Zprávy

 

Reklama

K tomu, aby se stal Mužem roku, se prý sám nepotřeboval ohánět jménem slavného otce, popového zpěváka Stanislava Hložka. Nastávajícímu Muži roku 2018 radí, aby zůstal sám sebou a užíval si vítězství, protože už se to nemusí opakovat.

Článek

Syn zpěváka Stanislava Hložka Matyáš Hložek, který od loňska kraloval jako Muž roku 2017, se zúčastnil dobročinného golfového turnaje na Karlštejně jako model. Zároveň přiznal, že v golfu je věčný začátečník: „Začínám s tím už asi rok, mám tedy bag i hole, ale zatím chodím jenom na odpaliště,“ řekl ve studiu Televize Seznam.

Jeho svět je hlavně modeling. Vítězství v soutěži Muž roku mu prý pomohlo právě v kariéře modela: „Šel jsem pak spoustu přehlídek. Bylo jich víc a za větší honoráře. Jsem zvaný do různých pořadů,“ popsal výhody titulu Muž roku 2017.

Jak sám dodává, negativních zkušeností má jako vítěz minimum a spíš se setkal s lidmi, kteří mu přáli. Jaké zkušenosti bude mít nový muž roku 2018 a kdo jím bude, se dozvíte ve Slavných už v pondělí v 10:30. Vítěze, který Matyáše vystřídá na pomyslném trůnu, vyzpovídá moderátorka Veronika Farářová ve studiu Televize Seznam.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované