Hlavní obsah

Marta Jandová to rozjela na vánočních koncertech. Své dojmy popsala v blogu, chce natáčet i videa

Marta Jandová odehrála vánoční koncerty. Pozvala na ně tátu i Marka Ztraceného s Ondřejem Brzobohatým.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Marta Jandová se v brzké době možná stane youtuberkou. Už si pořídila i výbavu na natáčení videí. Bavil by ji vlog, zatím ovšem rozjela vlastní blog, kde fanouškům popisuje zážitky z každého týdne.

Článek

V nejnovějším příspěvku nechybí dojmy ze dvou vánočních koncertů k její první sólové desce Barvy. Odehrála je ve Vnitroblocku v Praze.

Své první sólové album Barvy vydala Marta Jandová už v polovině října. V plné parádě, naživo, ho fanouškům předvedla až nyní. „I když ty písničky už různě hrají, tak tohle je teprve ten skvělý pocit. Lidi jsem na svůj koncert k novému albu zvala poprvé. Jsem na sebe trošku pyšná,“ říká Marta Jandová.

„Na obou koncertech mám tátu. Držel mi při té desce palce. Přijde mi, že to je tak na oplátku. Já jsem vždycky byla jeho hostem, teď bude on mým,” vypráví Marta Jandová a Petr Janda dodává: „Musím říct, že s ní se mi zpívá ze všech holek nejlíp. A kdybych neměl Olympic, tak bych s ní dal dohromady kapelu.”

Kromě jedné písně si Marta Jandová celé album Barvy sama otextovala. Nepomáhal ani skvělý rocker, její táta Petr Janda. Navíc si oba koncerty Marta sama připravovala.

A právě o tom, že zpěvačka nejen celý koncert odzpívá, ale i sama s pomocí přátel a známých připraví, je i další díl jejího nově založeného blogu. Deníčku, ve kterém popisuje, co všechno v týdnu zažila. A možná nezůstane jenom u psaní.

„Ještě by se mi líbilo dělat vlog ženy po čtyřicítce. Točila bych, co dělám, co si myslím nebo tak podobně, protože lidé se ptají. Už mám doma i takové malé natáčecí studio.”

Reportáž je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat každou neděli od 21:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? .

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované