Hlavní obsah

Šťastná křižovatka: Povolí příště Fiala svatby stejnopohlavních párů?!

Šťastná křižovatka Anděl je místem, kam Václav Dolejší chodí hledat odpovědi na všechny otázky. Podívejte se na satiru z produkce Šťastného pondělí.Video: Václav Dolejší, Seznam Zprávy

 

Reklama

V krizi obvykle padají všechny dosavadní jistoty. Takže i největší fanoušci premiéra Petra Fialy se musejí smířit s tím, že profesor není tím pevným majákem, který svítí jen doprava a neuhne ani o milimetr.

Článek

Jak si jinak vysvětlit, že pravicová vláda zavádí speciální sektorovou daň?! Tedy šílený nápad levicové ČSSD, která už dávno není v Parlamentu. Nebo stanovení cenových stropů, popření trhu a úlet hodný populistů z hnutí ANO.

A kde tohle měknutí skončí? Kývne snad příště Petr Fiala na svatby stejnopohlavních párů a povinné kvóty pro ženy s vysvětlením, že vláda nenechá v krizi nikoho padnout? Nebo ještě hůř – půjde snad do lesa bez saka?!

Podívejte se na rubriku Šťastná křižovatka, která je součástí satirické show Šťastné pondělí a kde Václav Dolejší hledá odpovědi na aktuální a palčivé otázky dneška.

AKTUÁLNÍ ŠŤASTNÝ PODCAST SI PUSŤTE ZDE

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem Facebooku, Twitteru a Instagramu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované