Hlavní obsah

Jak si biatlonista Boe zalyžoval s Ester Ledeckou

Foto: FB EL, Seznam Zprávy

Kamarádi na lyžích – Ester Ledecká a hvězdný norský biatlonista Johannes Thingnes Boe.

Reklama

Tahle fotka obletěla svět – tedy aspoň ten lyžařský. Ester Ledecká lyžuje na sjezdovkách s velkým mistrem biatlonu Johannesem Thingnesem Boem. Slavný Nor se má od Ester co učit.

Článek

Ester Ledecká, která se po zranění vrátila na svahy hor a hned vyhrála závod Světového poháru na snowboardu, se na začátku jara musí hodně věnovat lyžím.

Trénuje na ledovcích, aby se znovu dostala do sjezdařského tempa, testuje materiál, ale plní i sponzorské povinnosti.

A při nich se špičkoví sportovci setkávají i s kolegy z jiných oborů. Tak se stalo, že si Ledecká mohla zalyžovat i s jedním z nejlepších biatlonistů všech dob, Norem Johannesem Thingnesem Boem.

Foto: FB EL, Seznam Zprávy

Johannes Thingnes Boe a Ester Ledecká spolu na svahu.

„Lyžování s žijící legendou! Johannes Thingnes Boe. Šmíruju a snažím se přiučit nějaký bruslařský vychytávky pro svůj lyžařskej start,“ napsala Ester na sociální sítě k fotografiím a videu s norským fenoménem.

„S J. T. jsme kamarádi a ve volnu mezi sponzorskými povinnostmi a tréninky jsme se dohodli, že si spolu půjdeme zalyžovat,“ odpověděla Ester Ledecká na dotaz Seznamu Zpráv, jak se jí podařilo si s Norem zalyžovat.

Zatímco Ester se vyjadřovala v nadsázce a ve skutečnosti se nemusí od Boea na sjezdovkách vůbec nic učit, nejlepší biatlonista současnosti má ve sjezdařském stylu na první pohled rezervy, a lze tedy tušit, že mu „minikurz“ s Ester mohl pomoci.

Ledecká i Boe patří do skupiny celebrit, které pomáhají propagovat značku luxusních hodinek Richard Mille. Dělají to například i Rafael Nadal nebo Fernando Alonso, z dalších ambasadorů lze zmínit fotbalistu Didiera Drogbu, herce Johna Malkoviche, atleta Waydea van Niekerka nebo sourozence Kordovi. Richard Mille je firma se sice krátkou tradicí, ale nyní už zvučným jménem v oboru - její hodinky se prodávají za ceny od dvou do 60 milionů korun.

Reklama

Doporučované