Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Překvapení týdne? Klára Dostálová je pořád ministryní

Studio Jablunkov, pravidelná součást satirického pořadu Šťastné pondělí.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

Šťastné pondělí konečně vyrazilo za hranice. Za hranice Prahy. A to je dobře, protože za hranicemi hlavního města existuje celý nový svět plný lidových a spotřebitelských zpráv, které vás nezajímají, ale stejně vám je řekneme.

Článek

Klára Dostálová je pořád ministryní pro místní rozvoj. A to je pro pořad, který se zaměřuje na překvapivé, zbytečné a šílené zprávy, absolutně ideální téma. Ministryně uspořádala rychlostní klikačku o miliardy. A my ve Studiu Jablunkov vám moc rádi řekneme, proč je to ten nejhorší způsob výběru věcí.

Ale ve Studiu Jablunkov se toho dozvíte mnohem víc. Proč je plán Göteborgu stát se nejlepším místem, kde pořád prší, hloupý? Jaká bizarní soutěž se konala v Rusku tentokrát? A jaké vlky máme v Česku rádi?

Všechno, co jste chtěli i nechtěli vědět o minulém týdnu, shrnuto v glosovaných zprávách. Rubrika Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad včetně reportáží a dalších rubrik pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované