Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Ultimátní průvodce volebními výsledky zbytečných stran

Ve svém východním Studiu Jablunkov Konstantin Sulimenko glosuje dění v regionech.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

I v nové sezoně vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. Pravidelný výběr glosovaných konzumních zpráv z domova i ze světa Konstantina Sulimenka.

Článek

Volby skončily. A pro spoustu stran skončily debaklem, který je zanese na smetiště dějin. Takhle skončila i Trikolora, které se podařilo vyhrát jen dvě věci – Šťastnou volbu a volební okrsek Bělorusko. I když tam jim tedy k vítězství stačily jen dva hlasy, což je tak nějak symbolické.

Absolutní blamáž zažila strana Aliance pro budoucnost miliardáře Pavla Sehnala, který ale nevěší hlavu a chystá se být vládnoucím stranám „rovnoprávným protihráčem“. A schválně jestli uhodnete, ve kterém městě České republiky skončila APB úplně nejhůř?

Ale prohrála také ČSSD, která se může utěšovat snad jen tím, že hůř už jí být nemůže. Nebo ano?

Tyto i další zprávy, včetně agresivního vydřího gangu na konec, uvidíte v aktuálním vydání Studia Jablunkov, které je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované