Hlavní obsah

Zvládněte vše, čemu teď vaše oči musí čelit

Foto: Carl Zeiss

Brýlové čočky Zeis SmartLife se dokáží přizpůsobit rychlému přeostřování z blízka do dálky.

Reklama

Chytré telefony způsobily revoluční změnu nejen ve způsobu práce či trávení volného času, ale znamenaly změnu také pro naše oči. Jak těmto změnám čelit?

Článek

Čteme zprávy nebo vyřizujeme e-maily, když kráčíme po ulici nebo jdeme třeba do schodů. Častěji než kdy dříve sklápíme svůj pohled směrem dolů. Oči tak musí neustále přeostřovat z blízké vzdálenosti do prostoru, což je pro ně novým návykem, a od tvůrců brýlových čoček to vyžaduje inovativní přístup.

Foto: Carl Zeiss

Čiré brýlové čočky Zeiss SmartLife mají vysokou ochranu před UV zářením.

Kvalitní brýlové čočky totiž podstatně zlepšují vjemy současného životního stylu. Oči jsou namáhané nejen všemi našimi digitálními přístroji a doplňky, ale na jejich kondici má vliv také věk. Pokud nevěnujeme svým brýlovým čočkám adekvátní pozornost, může to vést k nejrůznějším potížím se zrakem.

Foto: Carl Zeiss

Brýlové čočky Zeiss SmartLife se přizpůsobí jakékoli aktivitě.

Proto společnost ZEISS, která letos na podzim oslaví 175. výročí svého vzniku, přišla se speciální technologií SmartView. Ta umožňuje brýlovým čočkám firmy ZEISS odpovídat na všechny potřeby zraku současného moderního člověka

Foto: Carl Zeiss

Brýlové čočky Zeiss SmartLife jsou pro všechny kteří jsou neustále v pohybu.

Brýlové čočky ZEISS SmartLife jsou tu tak pro všechny, kdo potřebují být neustále v pohybu. Ať už to znamená především prohlížet, klikat nebo přibližovat na svém chytrém telefonu, tabletu či notebooku, a zároveň perfektně vnímat svět okolo sebe.

Foto: Carl Zeiss

Zeiss SmartLife jsou skutečně pro každého.

Kde při výběru brýlových čoček začít? U svého data narození. Dvacetiletý člověk bude mít jiné potřeby než padesátiletý. Velkou výhodou brýlových čoček ZEISS SmartLife je to, že díky technologii ZEISS SmartView dokáže zajistit nejen potřeby vašeho zraku s ohledem na věk, ale také na životní styl.

Ať už přeostřujete z on-line světa do toho off-line, nebo nosíte brýle na čtení, potřebujete také úplnou ochranu před UV zářením. To je stále přítomné, i když je venku pod mrakem. Je očím škodlivé, proto je důležité, aby vaše čiré brýlové čočky nabízely to, co ty od společnosti ZEISS – úplnou UV ochranu.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované