Hlavní obsah

„Kdybych byl mladší, tak…“ Bašta vyhrožoval štábu Vlevo dole

Foto: David Neff, Seznam Zprávy

Jaroslav Bašta se na politické podcastery Seznam Zpráv tak rozkatil, že málem padla rána.

Reklama

Článek

Vy dnes jdete volit a Andrej Babiš včera (poprvé) přišel do televizní debaty s ostatními favority prezidentské volby. Podcast Vlevo dole byl u toho.

Paradoxně ale tentokrát byla skoro zajímavější debata kandidátů s nižšími preferencemi – nejdřív z ní na protest odešel Marek Hilšer a po jejím skončení se tak rozčílil kandidát SPD Jaroslav Bašta, že vyhrožoval bitkou.

V následujícím souboji Babiš–Nerudová–Pavel žádná šokující novinka nepadla. „Z debaty mám spíš dojem, že všichni svým vystoupením hlavně utvrdili vlastní příznivce. I když Danuše Nerudová na poslední chvíli zabrala a podala dobrý výkon,“ hodnotí Václav Dolejší.

Poslechněte si další předvolební Reaktor:

„Andrej Babiš nebyl špatný, ale čekala jsem, že bude ostřejší a přesvědčivější. Pro jeho voliče dobré, nemyslím si ale, že by tímhle zvedl nerozhodnuté. Nejspíš si to schovává na druhé kolo,“ dodává Lucie Stuchlíková.

Ukradl Marek Hilšer show „béček“? Kolik minut se Andrej Babiš udržel v roli hodného strýčka? Kdo se cítí jako vítěz? A víte, jakého prezidenta nebo prezidentku nechcete?

Pusťte si celý Reaktor ze zákulisí poslední předvolební debaty v přehrávači v úvodu článku.

Vlevo dole

Podcast Václava Dolejšího a Lucie Stuchlíkové, politických reportérů Seznam Zpráv.

Politické kauzy, problémy tradičních i nových stran, historky ze zákulisí volebních sjezdů i Sněmovny. Nový díl každou středu na Podcasty.cz, na Seznam Zprávách a ve všech podcastových aplikacích.

Jaká epizoda vás bavila nejvíc? Co máme zlepšit? Své podněty, připomínky nebo tipy posílejte na e-mail audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované