Hlavní obsah

„Boží prst” Maradona promluvil o nevolnosti při zápase Argentiny i proč neposlechl lékaře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Hlavní hvězdou rozhodujícího zápasu mezi Argentinou a Nigérií byl Maradona.Video: Josef Mačí, Seznam Zprávy

 

Reklama

Argentinská legenda vzkázala přes sociální sítě fanouškům, že je v pořádku.

Článek

Argentinu dělila chvíle od vyřazení z turnaje. Stoper Marcos Rojo ale „volejem“ v 86. minutě poslal Albiceleste do osmifinále. Na celé dění dohlížel i kapitán mistrů světa z roku 1986 Diego Maradona, který po gólu na 2:1 poslal fanouškům Nigérie jasný vzkaz - dva vztyčené prostředníčky.

Maradona se už v průběhu zápasu i podle záběrů kamer očividně necítil dobře. Později se ukázalo, že 58letého Argentince musel v poločase ošetřit lékař.

„Chtěl bych všem říct, že jsem v pořádku. Nejsem ani jsem nebyl hospitalizován. V poločase proti Nigérii mě začal bolet krk a neudělalo se mi dobře. Musel mě vyšetřit lékař, který mi doporučil, abych odešel domů. Ale já jsem chtěl zůstat, protože jsme hráli o všechno. Jak bych mohl odejít?” napsal Maradona na sociální sítě vzkaz fanouškům.

Momentálně trenér běloruského Brestu měl po zápase problém vstát ze sedačky, ale podle informací médií odcestoval zpátky do Moskvy.

Reklama

Doporučované