Hlavní obsah

Chybující 2 miliardy korun v brance, které se vám nikdy nevrátí

Foto: Profimedia.cz

Investice vložená do španělského gólmana Kepy Arrizabalagy se Chelsea zatím nevrátila. A velmi pravděpodobně nikdy nevrátí.

Reklama

Článek

Kepa Arrizabalaga. Jeden z nejslabších fotbalistů v poměru cena/výkon, a to možná nejen v Premier League. Angličan řeší jeho osud, ale nabízí také zábavný kvíz s hádáním hlasů osobností nejvyšší anglické soutěže.

Katastrofa na 4 písmena. Tyhle a další komentáře na adresu brankářské jedničky Chelsea jsou stejně zlomyslné, jako pravdivé. Kepa se v neděli další příšernou minelou spolupodepsal pod porážku svého, jinak místy velmi dobře hrajícího týmu ve šlágru proti Liverpoolu. Sestava nejnovějšího vydání populárního podcastu o ostrovním fotbale se ale shodla na tom, že se na španělského gólmana v podstatě pořádá hon.

„Přiznám se, že tuhle až štvanici nemám rád. Kepa dostane v Brightonu gól ze střely, kterou by pustila i spousta dalších gólmanů, a televizní režie hned dělá dramatické prostřihy na jeho náhradníka Caballera, trenéra Lamparda a vzkaz je jasný: Kepa už dál nepatří do brány,“ všiml si hostitel Angličana Jiří Hošek.

„Španěl se dostal na takovou šikmou střechu. Vypadá to, že i kdyby se rozkrájel a předváděl skvělé výkony, z té škatulky ‚padoucha‘ se už nedostane,“ přidal se Martin Vait z iSport.cz.

Ten se v úvodu podcastu utkal v souboji v rozpoznávání hlasů známých osobností fotbalového Albionu s Karlem Häringem z časopisu Football Club. Lehké otázky střídaly ty vysloveně záludné a v houštině přízvuků se londýnský „cockney“ střídal s liverpoolským „scousem“. Vyzkoušejte si, jestli byste se našim expertům vyrovnali!

Aniž by se nechala autorem Angličana, zarytým fandou Spurs, ovlivnit, dvojice Vait–Häring konstatovala, že návrat Garetha Balea do Tottenhamu dává smysl. „Marketingově je to skvělý tah. Bale je pořád globální značka,“ nechal se slyšet Karel Häring. Martin Vait varuje, že by se Kohouti neměli nechat unést ohledně ofenzivního příspěvku „velšského čaroděje“. „Nemyslím si, že by Bale za sezonu udělal 20 gólů a 15 asistencí.“

Poslechněte si celou epizodu Angličana i se speciálním kvízem v přehrávači v úvodu článku.

Angličan

Fotbalový podcast Jiřího Hoška (@hosekj) a jeho přátel výhradně o Premier League. S pravidelnými hosty Luďkem Mádlem, Karlem Häringem, Jaromírem Bosákem nebo Jindřichem Šídlem.

Od fanoušků, kteří si bez anglické ligy nedovedou představit víkend, pro fanoušky. Pozor, ve studiu se za žádných okolností nesmí sejít dva fans stejného klubu! Každý týden na Seznam Zprávách, na Spotify, v Apple Podcasts a dalších podcastových aplikacích.

Archiv všech dílů najdete tady, ostatní podcasty Seznam Zpráv tady. Své postřehy, připomínky nebo tipy nám pište na e-mail audio@firma.seznam.cz.

Reklama

Doporučované