Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Praha očima turistů, za kulisy práce reportérů, Výzva s Bárou Basikovou

Foto: Adam Borový

Televize Seznam.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20:00 - Honest Guide: Praha očima turistů

Všechno, co chtěli turisté vědět o Praze, ale báli se zeptat. Janek Rubeš a Honza Mikulka ukazují bez servítků turistické nástrahy hlavního města a přinášejí tipy, které v běžném průvodci nikdy nenajdete.

20:30 - Reportéři Seznamu

Souhrn klíčových témat zpravodajské redakce Seznamu: Irák ve stínu Islámského státu. Mlátičky z Nizozemska. A kostlivci po Michaele Marksové.

Poslední dubnový týden zaplnily prostor v médiích záběry surového útoku, při němž několik mužů v přesile napadlo obsluhu restaurace v centru hlavního města. Jeden z číšníků byl velmi vážně zraněn. Agresoři byli zakrátko zadrženi před odletem na pražském letišti a ukázalo se, že jde o Nizozemce – trenéry z fitness center. A v jednom případě dokonce také o kriminalistu. Případ sledoval reportér Hanuš Hanslík, který rovněž prozradí informace ze zákulisí vyšetřování. Otázkám respektované novinářky Sabiny Slonkové bude dále čelit Vojtěch Blažek, jenž se systematicky věnuje aférám, které „vyplavaly“ po volbách z jednotlivých ministerstev. A rovněž krizový reportér Filip Horký, jenž v dubnu natáčel v Iráku s lidmi, kteří přežili řádění Islámského státu.

Reportéři Seznamu - každé druhé pondělí od 20:30 na Televizi Seznam.

21:00 - Výzva: Kateřina Valachová

Je ČSSD rozhádaná kvůli zvažované účasti ve vládě Andreje Babiše? A pomohla českému školství inkluze?

V souvislosti s inkluzí, kterou prosadila, kdysi mluvila o politické hysterii. Jak to vidí po dvou letech fungování pravidel pro inkluzi? Bývalá ministryně školství a poslankyně ČSSD Kateřina Valachová ve Výzvě Jindřicha Šídla.

Výzva Seznamu: Pravidelné otázky na tělo od zkušených novinářů. Video: Seznam Zprávy, Seznam Zprávy

21:30 - Výzva: Bára Basiková

Proč kvůli své nové desce změnila image? A co pro ni znamenají tři desítky let hudební kariéry?

Po pěti letech vydává nové album s názvem Slzy. Zpěvačka s jedním z nejzajímavějších hlasů na české scéně říká, že nikdy nedělala muziku pro dobrou náladu. Bára Basiková ve Výzvě Renaty Kalenské.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:

Doporučované