Hlavní obsah

Horečky fest ve Frenštátě pod Radhoštěm bude letos na čtyřech místech

Foto: Seznam Zprávy

.

Reklama

Odložený desátý ročník hudebního festivalu Horečky fest, který je největší hudební akcí na Novojičínsku, se letos ve Frenštátě pod Radhoštěm uskuteční v jiné podobě než v předchozích letech.

Článek

Program bude rozdělený do čtyř dnů a na čtyři místa. Festival začne už ve středu. Loni se kvůli koronavirové pandemii nekonal.

Tradičním místem konání festivalu je přírodní Amfiteátr na Horečkách a přilehlé louky. „Desátý Horečky fest jsme letos rozdělili do čtyř dní a proběhne na čtyřech místech s předem danou kapacitou, dle aktuálního počtu povolených diváků na akci,“ uvedli pořadatelé.

Festival zahájí ve středu ve 21:00 na náměstí Míru velkoplošná projekce filmu o životě Eltona Johna Rocketman, na kterou je vstup zdarma. Na další tři dny si lidé mohou koupit v předprodeji permanentní vstupenku za 400 korun, vstupenky na jednotlivé dny se budou kvůli omezené kapacitě prodávat jen na místě.

Ve čtvrtek se bude festivalový program odehrávat v Autokempu Frenštát a hlavní hvězdou bude písničkář Pokáč. V pátek se festival přesune na hřiště Základní školy Tyršova u Domu kultury, kde vystoupí Dirty Blondes, The Atavists nebo Wohnout. V sobotu pak bude festival hostit Amfiteátr na Horečkách, hlavními hvězdami budou Portless a Monkey Business.

V doprovodném programu budou například divadélka pro děti nebo hudební workshopy. Za příznivého počasí nebude chybět ani oblíbené slaňování z věže skokanského můstku. Další informace najdou zájemci na internetových stránkách www.horeckyfest.cz.

Reklama

Doporučované