Hlavní obsah

Krypto srozumitelně a bez zbytečných poplatků

Foto: Shutterstock.com, Shutterstock.com

Krypto srozumitelně a bez zbytečných poplatků

Reklama

Obchodování s kryptoměnami je pro Čechy snazší – platforma CoinBank Trader jim nákup i prodej výrazně zpříjemňuje.

Článek

Už nějakou dobu nepředstavují kryptoměny jen technologický experiment. Pro řadu lidí se staly nástrojem pro nákupy nebo investování. Způsob, jakým si lze bitcoin, ethereum a další měny nové doby pořídit, ale může být pro Češky a Čechy relativně ztížený – kupříkladu převáděním českých korun na eura nebo americké dolary a následně na kryptoměny nebo kvůli skutečnosti, že peníze de facto putují do zahraničí a celá operace se pak řídí cizími zákony. Tuzemská platforma CoinBank Trader ale řadu takových potíží řeší.

Platforma umožňuje komukoli, kdo se zaregistruje, obchodovat s kryptoměnami přímo na burze, tudíž za nejlepší možné ceny. Navíc velmi snadno, rychle a bezpečně. Počínaje tím, že založení účtu je zcela zdarma, až po faktu, že vše probíhá v češtině. Ale vezměme to popořadě.

Foto: Shutterstock.com, Shutterstock.com

Obchodování s kryptoměnami je teď mnohem jednodušší

Obchodování na burze kryptoměn je určené spíše zkušenějším investorům, kteří obchodují opakovaně v řádu statisíců korun. Ovšem CoinBank Trader je díky přívětivému uživatelskému prostředí otevřený i úplným začátečníkům, kteří v nakupování a prodeji kryptoměn stojí teprve na políčku číslo jedna.

Za Traderem stojí stejná česká společnost, která od roku 2017 provozuje směnárnu CoinBank, tedy firma MipSoftware. I díky tomu se uživatelé mohou spolehnout na to, že se veškeré obchody na CoinBank Traderu odehrávají v právními rámci České republiky. Ale důležité je samozřejmě i to, že k dispozici dostávají české prostředí obchodní platformy a český helpdesk, který v případě nejasností a potíží klientům pomůže po telefonu nebo e-mailem.

Foto: Shutterstock.com, Shutterstock.com

Vrhněte se do obchodování s kryptoměnami i vy

CoinBank Trader má své účty vedené u českých bank, což značně usnadňuje převod peněz a také umožňuje využívat funkce okamžité platby – od registrace do začátku obchodování tak mohou uplynout pouhé minuty. Veškeré problémy s mezinárodními platbami a s nimi spojenými poplatky nebo s nevýhodným směnným kurzem v případě CoinBank odpadají. Kryptoměny lze totiž prostřednictvím Traderu nakupovat přímo za české koruny (případně za eura nebo americké dolary, pokud si to zákazník přeje), a to ve kterýkoli den v týdnu a v jakoukoli denní dobu.

Každého určitě potěší, že na platformě CoinBank Trader vklady i výběry probíhají bez poplatku. Ten přichází na řadu pouze za zrealizovaný obchod a číní 1 % z jeho objemu. Nakoupené kryptoměny si klienti mohou poslat do svých krypto peněženek anebo nechat uložené v CoinBank.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované