Hlavní obsah

Synové členů Beatles McCartney a Ono Lennon vydali společnou píseň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Profimedia.cz

Sean Ono Lennon, syn hudebníka Johna Lennona, zachycen na Empire State Building v New Yorku v roce 2020.

Reklama

James McCartney a Sean Ono Lennon, synové členů kapely Beatles, se věnují hudbě. Svoji první společnou píseň pojmenovali Primrose Hill.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Synové členů britské kapely Beatles James McCartney a Sean Ono Lennon společně napsali a vydali písničku Primrose Hill. Název tříminutové balady odkazuje na jméno vyhlášené londýnské čtvrti, v níž žije mnoho celebrit, včetně Paula McCartneyho, napsala dnes agentura AFP.

„Jsem nadšený, že se s vámi mohu podělit o svou nejnovější píseň, kterou jsme napsali s mým dobrým přítelem Seanem Ono Lennonem. S vydáním této písně mám pocit, že jsme se opravdu rozjeli, a jsem nadšený, že s vámi budu dál sdílet hudbu,“ napsal McCartney v příspěvku na instagramu a připojil společnou fotografii obou hudebníků.

K propagaci nové písně přispěl i Paul McCartney, který své fanoušky vyzval, aby si Primrose Hill poslechli.

Šestačtyřicetiletý James McCartney a o dva roky starší Sean Ono Lennon se stejně jako jejich otcové vydali na hudební dráhu, která ale zdaleka nedosáhla takových úspěchů jako měli Beatles. McCartney se podílí na vzniku desek svého otce, v letech 2013 a 2016 vydal sólová alba. Ono Lennon se v roce 1998 připojil k altrockové skupině Cibo Matto, která ho pak spolu se synem Ringo Starra Zakem Starkeyem podpořila na jeho debutovém albu Into the Sun, píše The Guardian.

Reklama

Doporučované