Hlavní obsah

Multifunkční Havelka: Režie Hastrmana, chvilka golfu a zkouška s koncertní hvězdou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

„Musím si na golf udělat víc času, protože je to fantastická terapie. Hra mě tak pohltí, že si dokonale vypucuji mozek,“ říká Ondřej Havelka.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Poslední dobou Ondřej Havelka trávil nejvíc času dokončováním filmu. Herec, muzikant a režisér oper a dokumentů si totiž přibral další profesi – debutuje jako filmový režisér.

Článek

Film natočil podle románu Miloše Urbana Hastrman. Točil na místech, která má rád. „Kraj v okolí kokořínského údolí, vesnic Holany, Stvolínky a Zahrádky… Přesně jsem věděl, kde a ze kterých úhlů budeme točit, protože ta místa znám od dětství, jezdil jsem tam s mámou,“ vzpomíná syn herečky Libuše Havelkové.

I když měl v posledních týdnech plné ruce práce s dokončováním filmu – Hastrman jde do kin 19. dubna – Ondřej Havelka se zvládal věnovat i opeře. Štáb pořadu Seznamu Moje místa vzal na zkoušku s mezzosopranistkou Magdalenou Koženou, také do Mladé Boleslavi na novou swingovou show se svou kapelou Melody Makers.

„Zdejší krásné secesní divadlo mám moc rád. Je krásné a jsou tu milí lidé. Dělal jsem tu dvě režie hudebních férií a jedna z nich, dramatizace Poláčkových Mužů v offsidu, se hraje už jedenáctou sezonu. Diváci chodí opakovaně, rekordmani ji viděli prý už osmnáctkrát,“ vypráví Havelka v Boleslavi.

Dozvíte se také, proč hraje golf, jaký zlozvyk při natáčení filmu má stejný s Milošem Formanem a co si o něm myslí dcera Rozálie, která s ním vystupuje od svých osmi let. To vše ve videu umístěném nahoře v textu.

Pořad Moje místa sledujte každý pátek od 20.00 hodin na celoplošné Televizi Seznam. Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované