Hlavní obsah

Nový klip i celé album. Tereza Kerndlová láká na spolupráci se slavnými producenty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Tereza Kerndlová vydává album. Bude mít vůbec čas na letní dovolenou?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Je to už šest let, co zpěvačka Tereza Kerndlová naposledy vydala album. Na novém pracovala celkem tři roky. Nedávno k němu vyšel i nejnovější klip Commander. Tereza ho společně s manželem natáčela v Dubaji, což nebylo úplně bez komplikací.

Článek

„V Dubaji je obrovský problém, že se tam nesmí natáčet. My jsme to vyřešili jednoduše tak, že jsme si půjčili jachtu a natáčeli jsme většinu záběrů na jachtě,” vypráví Tereza. Píseň Commander (Vůdce) je o typu vztahu jako na houpačce, kde se lidé k sobě neustále vracejí, když zjistí, že bez sebe nedokážou žít. „Píseň je v angličtině, je to zase úplně něco jiného. Je to nenucená píseň, která nikoho nikam netlačí. Mohla by se dobře poslouchat v autě a na běhání nebo při cvičení,” říká zpěvačka.

Na albu s Terezou Kerndlovou spolupracovala velká jména, kromě jejího manžela Reného Mayera také třeba producent Chris Neil. „Který mi dřív skládal písně, tentokrát je skládal i produkoval z největší části. Pak tam produkoval tři písničky ODD Ondřej Turták, kterého můžete znát z ATMO Music, a mám tam ještě jednu věc s americkým producentem Grahamem Marshem. Je to člověk, jenž má asi čtyři Grammy, spolupracoval na debutové desce Bruna Marse, této spolupráce si vážím,” popisuje Tereza.

Album vyjde 25. května.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované