Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Všechno je podvod. Vítězem voleb je Jaroslav Bašta

Jindřich Šídlo vám odhalí, že volby byly podvod.Video: Profimedia.cz, ČTK, Seznam Zprávy, Youtube.com

 

Reklama

Myslíte si, že víte, jak dopadly volby? To jste na velkém omylu. Skutečným vítězem prvního kola prezidentských voleb je se ziskem 47,37 % Jaroslav Bašta. Sdílejte, než to zakážou!

Článek

Stačilo sledovat indicie, které se objevovaly v průběhu posledních týdnů. Několik s přehledem vyhraných debat, jediný nezmanipulovaný průzkum, který Baštovi už před časem přisuzoval 18 %, nebo analýzy předních alternativních odborníků, to všechno vám mohlo o výsledku voleb jasně napovědět.

Jenže politický establishment v čele s Billem Gatesem, Markétou Pekarovou Adamovou a Seznamem nemohl připustit, aby se prezidentem stal člověk, který ví, jak lze odvolat vládu. A skutečné výsledky voleb nahradili smyšlenými čísly, která jediného vlasteneckého kandidáta z druhého kola vyřadila.

Proto vyzýváme všechny opravdové vlastence, aby ukázali, že se nenechají manipulovat fakty! I v druhém kole vložte do obálky volební lístek Jaroslava Bašty. Stačí si tento lístek jen uložit a vytisknout.

Foto: Šťastné pondělí

Volební lístek Jaroslava Bašty pro 2. kolo.

Jak můžeme dokázat, že poslanec Bašta první kolo přesvědčivě vyhrál a celé volby jsou jen jeden velký podvod? Podívejte se na úvodní video a dozvíte se celou alternativní pravdu!

Satirický pořad Šťastné pondělí vychází každé pondělí v osm hodin ráno na webu Seznam Zpráv. Vždy ten stejný den, tedy již dnes večer, si můžete poslechnout i nový Šťastný podcast, ve kterém se na témata tohoto dílu (a nejen na ně) podíváme ještě podrobněji.

V týdnu vás Václav Dolejší vezme na Křižovatku Anděl, kde se ptá lidí na aktuální problémy, které nás trápí. Každou sobotu pak čtěte Šťastné slovo, pravidelnou zábavnou glosu Jindřicha Šídla. A nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku, twitteruinstagramuSeznam Médiu, kde najdete ještě víc ze Šťastného pondělí.

Reklama

Doporučované