Hlavní obsah

Seznam Zprávy chystají speciální vysílání k 17. listopadu. Zúčastněte se ho i vy

Foto: Seznam Zprávy

Seznam Zprávy budou mít 17. listopadu na Národní třídě své zastoupení.

Reklama

Plánujete se 17. listopadu vydat na Národní třídu? Rozhodně to doporučujeme. Letos tam totiž potkáte i Seznam Zprávy a jejich nejoblíbenější pořady se speciálním svátečním vysíláním. A speciálů bude i letos mnohem víc.

Článek

Seznam Zprávy chystají k letošnímu Dni boje za svobodu a demokracii spoustu speciálů. Už ve čtvrtek 16. se mohou diváci těšit na speciál pořadu Ptám se já, kam si Marie Bastlová pozvala exkluzivního hosta, slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou. Exkluzivní rozhovor můžete sledovat ve čtvrtek po 15. hodině.

Ještě mnohem více toho ovšem chystáme na samotný 17. listopad. Jako už tradičně, koncertem na Václavském náměstí provede moderátor Šťastného pondělí Jindřich Šídlo a  na stejném pódiu vystoupí i podcast Vlevo dole, a to konkrétně v 19:00.

Letos poprvé se ale Seznam Zprávy přihlásí také živě přímo z Národní třídy. A i vy můžete být u toho. Od 13 do 18 hodin můžete živě sledovat tváře nejoblíbenějších podcastů u Paláce DRN. Všechno důležité můžete sledovat i na události na facebooku.

Foto: Seznam Zprávy

Sledujte podcasty Seznam Zpráv na Národní třídě živě.

Od 13:10 se můžete těšit na vystoupení Šťastného podcastu ve složení Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko a Tereza Povolná. Tvůrci satirického pořadu budou v odlehčeném formátu „dědečku, vyprávěj, jak to tenkrát bylo“ vzpomínat na to, jak Jindřich Šídlo vybojoval demokracii. Zvládne nostalgický pamětník přesvědčit kolegy dvacátníky, že je odkaz 17. listopadu stále aktuální?

V 13:40 pokračujeme s politikou – a synonymem politiky je v Seznam Zprávách duo Lucie Stuchlíková a Václav Dolejší v podcastu Vlevo dole. Zkušení političtí komentátoři budou probírat to, jak čeští politici zneužívají 17. listopad a kdo z nich to dělá nejvíc. Ale tentokrát na to nebudou sami. A můžete si být jisti, že o pikantní historky z politického zákulisí ani teď nebude nouze.

Ve 14:10 se můžete těšit na první vysílání Lenky Kabrhelové a týmu podcastu 5:59. V tomto speciálu vyzpovídá Kabrhelová přímé účastnice událostí roku 1989. Jak se tehdejším studentkám v následujících dekádách změnil díky sametové revoluci život? I na to se bude 5:59 ptát.

Pokračovat bude v 14:40 byznysový podcast Ve vatě. Moderátorka Markéta Bidrmanová bude se svým hostem, kterým bude vlastník Café Louvre Sylvio Spohr, debatovat o tom, jak se ve svobodném Česku proměnilo podnikání.

Ani Ptám se já moderátorky Marie Bastlové nebude na Národní třídě chybět. První téma hard talku Seznam Zpráv bude věnované výuce občanské výchovy a moderních dějin. Lze dnešní generaci školáků inspirovat a zaujmout událostmi 17. listopadu? Zeptáme se oceňovaného učitele.

Na oblíbenou „Vatu“ se můžete těšit i v 15:40. Tentokrát se u Markéty Bidrmanové sejdou zástupci dvou generací úspěšných podnikatelů, kteří si v životě i podnikání každý hledali svou osobitou cestu.

U ekonomiky zůstaneme i s Marií Bastlovou, která se bude ptát i v 16:20. Konkrétně bude Bastlovou zajímat, jaké vyhlídky má česká ekonomika a společnost do budoucna.

Celé odpoledne zakončí v 17:22 podcast 5:59. Jaké má odkaz 17. listopadu dopady v politicko-kulturně-společenském kontextu? A co vlastně oslavujeme? Lenka Kabrhelová se zeptá publicisty Petra Fischera.

Celý sváteční program budete moci sledovat i vy, kteří se na Národní třídu nevypravíte. Prostřednictvím streamu na Seznam Zprávách, který se v pátek spustí v 13:10, si můžete užít všechny speciály z pohodlí domova.

Reklama

Doporučované