Hlavní obsah

Sebastian o klipu Bestseller: Byla to výzva, poprvé jsem v klipu musel hrát emoce

Zpěvák Sebastian ve studiu Slavných: Ve své tvorbě začíná přitvrzovat.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Idol dívčích srdcí zpěvák Sebastian je samý šrám. Zatímco v minulosti byli fanoušci oblíbeného mladého umělce zvyklí na spíše romantičtější songy, s novou písní Bestseller Sebastian přitvrzuje.

Článek

I když byly šrámy pouze dílem maskérů, drsnější byl i motiv videoklipu. Sebastian si totiž zahrál pilota z druhé světové války. Téma sice nevymyslel sám, ale natáčení si užil. Právě proto, že to bylo něco jiného: „Já jsem všechno jenom schvaloval. Včetně aktérů. Klip je retrospektivní. Je o rodině, která si žije poklidným životem do doby, než pilot dostane povolávací dopis do války. Potom ztroskotá a snaží se najít cestu domů, během které vzpomíná na všechno, co prožil,“ popsal děj klipu zpěvák.

Zároveň přiznal, že to bylo poprvé, kdy musel na kameru zahrát emoce. Bál se, jak to dopadne. „Při natáčení jsem si myslel, že to bude vypadat o dost hůř, než jak to nakonec vypadá,“ smál se ve studiu Slavných.

Po této zkušenosti by si prý klidně zahrál i ve filmu, byť nabídka dosud nepřišla.

Nervozitou prý před kamerou netrpí, takže – kdy je Sebastian nejvíc nervózní? A jak je na tom momentálně se ženami? Na to už se podívejte v úvodním videu.

Reportáž je součástí magazínu Slavní, který můžete sledovat každou neděli ve 21 hodin na Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované